a ja zamówiłem poza Ostrowcem i jestem zadowolony , a cena o 40 % mniejsza. Ostrowieckie firmy mają ceny ze stolicy. pozdrawiam
Chyba głupi jesteś,hehe,inni będą przyjeżdżać za darmo i łostrowiakom robić :)
I co jeszcze ceny ze stolicy tylko szkoda że Warszawa przyjeżdża i robi meble w Ostrowcu i raczej nie chodzi o sentymenty tylko ceny ponieważ oszczędzają nawet ok 3000 pozdrawiam tych co nie wiedzą co piszą a piszą
polecam pana dominika robił kuchnię mi i drugą mojej córce wszystko wyszło naprawdę pięknie! :)
To jak robi meble ten pan Dominik dobrze czy źle bo już się pogubiłam?
Raz lepiej raz gorzej,jeden zadowolony bardziej,inny mniej :) Nie urodził się jeszcze taki coby wszystkim dogodził :)
Jest taki. Pan Marek, firma ANMAR. Człowiek bardzo uczciwy i solidny. Ceny przystępne, jakość bardzo dobra. Dobry fachowiec. Meble w mojej kuchni stoją od tygodnia. SUPER!!!!!! Jestem bardzo zadowolona. POLECAM!!!!!
Witam, ja również jestem zadowolony z efektów pracy ANMAR-u. Meble bardzo dobrej jakości, wykonane i zamontowane precyzyjnie i estetycznie. "Wprowadziliśmy" się do kuchni 3-tygodnie temu. Napawdę polecam.
Reklama jak nic. Po tygodniu można powiedzieć, że meble są super? To można określić dopiero po dłuższym użytkowaniu czy prowadnice dobrze chodzą, czy fronty się nie odklejają, czy blat się łatwo nie rysuje:))))
No pogubiłam się już ;o( jak ciupią to ciupią a jak chwalą to autoreklama? no to po anielkę takie forum? eeeeeeetam lepiej popytam znajomych
https://www.facebook.com/pages/Us%C5%82ugi-stolarskie-Dominik-i-synowie/173127769379439?fref=ts pooglądaj zdjecia sam/sama
jak dla mnie super jest wszystko zrobione! :)
ładne projekty Pana Dominika, nie wszystkie to są jego realizacje bo widać przy kuchni gdzie np. jest w piekarniku indyk, ale pomysly spoko są.
ja miałem takiego samego indyka jak kupiłem nowy piekarnik , to jest naklejka :)))))
aha no chyba, że tak :) ale teraz sa takie programy do projektowania, ze ciezko odroznic czy to projekt czy realizacja.
Widziałam u znajomych kuchnię od Dominika. Bardzo ładna, dokładnie zrobiona. Drewniane fronty, dobry osprzęt w środku. Zupełnie jak moja kuchnia, którą zamówiłam w DEK-u. Różnica w cenie natomiast znacząca, niestety, to ja przepłaciłam i żałuję. Tłumaczę sobie tylko, że kiedy ja zamawiałam kuchnię 3 lata temu, to Dominikowie chyba jeszcze nie działali w odnowionej formule. Zgadzam się z opiniami już tu wyrażanymi, że za byle jakie pieniądze nie można mieć top klasy, więc jak ktoś zamawia najtańsze fronty i najtańsze prowadnice, zawiasy itd, to nie będzie to nie wiadomo co. Z pewnością jednak sama usługa jest u Dominików tańsza, a wykonana tak samo dobrze jak w uznanej przecież kieleckiej firmie
Szczerze polecam zakład stolarski na ul. Wodnej. Mają wieloletnie doświadczenie, dokładność i rzetelność.
Najtaniej i dobre meble kupicie w Jandarze [wystawka w DEKU],produkują ok. 10000 tyś. szafek w m-cu i mają nowoczesne maszyny ,czyli super jakość.Koleżanka kupiła i jest bardzo zadowolona.Większość stolarzy Ostrowieckich kupuje u nich fronty i akcesoria.Najdrożej w Eltopie.Ja bym kupiła u wiarygodnego producenta a nie u stodolniaka ,który dziś jest a jutro szukaj pomocy .