Nasz polski wegiel tyle zdrozal? Czy ten ruski sprowadzany przez pis?
Zobaczysz ile zapłacisz za ruski gaz Niemcowi to się uspokoisz. Całe zamieszanie na rynku paliw ma na celu doprowadzenie do fuzji rusko-niemieckiej. A wy krzyczcie że pisiory albo platfusy niedobre. O to chodzi abyście się pozabijali o swoje ulubione partie. A wtedy rusek z niemiaszkiem się łatwiej dogada.
Te podwyżki to tylko rozgrzewka przed tym co czeka nas na jesieni. Wtedy zacznie się konkretna zabawa. Trzeba być bardzo naiwnym aby myśleć, że to ostatnia podwyżka za ciepło w tym roku. Ciepła woda w kranie i temperatury powyżej 20 stopni w domu/mieszkaniu będą luksusem, za który trzeba będzie słono zapłacić. I co by nie myśleć o obecnym prezydencie naszego miasta, to nie on kształtuje i rozgrywa politykę energetyczną naszego kraju - to tak dla myślących.
My biedni emeryci umrzemy z głodu ale kogo to obchodzi Bogaty da radę
Za 13 i 14 emeryturę zagłosowaliście na PiS, który niszczy ten kraj, i doprowadził do tego że nie mam z czego spłacić raty kredytu - nie mam litości.
Emeryci za 13 i 14 głosowali na PiS a Ty za możliwość spłaty kredytu zagłosował/a byś na kogokolwiek. Czy widzisz jakąś różnicę?
Możliwość spłaty kredytu = mieszkanie i godne życie dla młodych, pracujących. Widzisz różnicę?
Możliwość godnego życia na starość po przepracowaniu kilkudzisięciu lat, wychowaniu dzieci = godna emerytura. Widzisz różnicę? Może też doczekasz starości i emerytury, czego Ci życzę.
Tylko że Ty wydasz na Rydzyka, a ja zarabiam na Twoją emeryturę i resztę nierobów utrzymujących się z 500%, tak się nie da. Myślicie tylko o swojej dupie i góra 1 rok do przodu, jak cały PiS. Niedługo nie będzie miał kto na to robić i zapłacą za te 13 i 14 emerytury wszyscy.
Ale ona także zarabiała kiedyś na emerytów.Na twoja inni młodzi I dzieci będą zarabiać.
Także zastanów się zlosliwcu o czym piszesz.
Ona także zarabiała jak była młoda na emerytów a na twoja twoje dzieci będą i inni młodzi. Zastanów się o czym piszesz złośliwcze
No właśnie nie, moja emerytura będzie głodowa, Ty masz 70-80% swojej pensji i jeszcze dostajesz 13 i 14 emeryturę.
Za 30 lat będzie nie będzie miał na to kto robić, trzeba będzie zacząć spłacać zaciągnięte długi.
Cały PiS żeruje na coraz bardziej starzejącym się społeczeństwie a młodym nie ma nic do zaoferowania. Dla Was 13 i 14 emerytury a dla nas wyższe stopy procentowe. Typowe zarzynanie konia ciągnącego turystów na Gubałówkę.