Taki los zgotował mieszkańcom KWW Gorczynski. Na osłodę dostaniecie od prezydenta po kawałku tortu podczas Dni Ostrowca
Taki los mieszkańcom zgotował rząd Pis. Na osłodę dostaniecie od rządu bon na kupno dekodera, abyście na bieżąco wiedzieli co się dzieje na sylwestrze marzeń.
Rząd PIS zgotowal podwyżki ciepła w całym kraju a prezydent miasta zadbał, aby były najwyższe w Polsce.
To dopiero rząd który zarządził drożyznę w całej Europie a może i w świecie! Ma możliwości, nie to co inne dotychczasowe rządy w Polsce.
Cześć ludzi nie rozumie, że mamy najlepszy rząd w histori naszego kraju i daje się oglupiac opozycji. Poziom ich zmanipulowania osiągnął Himalaje.
Ja nieodczuwam polepszenia swojego bytu (co tu jest do rozumienia?). Wręcz pogorszenie bo inflacja... Zasiłki stałe z MOPS bardzo niskie... Rosjanie chcieli przyjść do Nas z tanim węglem, ropa i gazem to nie mogą bo by ameryka niezarobiła. No bo jak nie umie się rozmawiać z Ruskimi to tak jest. Jak się chce ktoś wepchać między wódkę i zakąske i nieczciwe zarabiać na pośrednictwie... albo płaszczy się zamiast twardo negocjować...
Pamiętajmy, że PiS to tylko mniejsze zło a mnie jsze zło nie może być dobrem.
To jak jest w Himalajach? Sądząc po wpisie jesteś tam już dłuższy czas.
słonko 180zł- chwała Ukrainie i USA i się cieszcie bo przyjdzie ruski i was zje
Ja tam dostałem podwyżki jeszcze przed wojną. Chwała Tuskowi i Sasinowi.
Pobożne życzenie 75% skoro węgiel poszedł w górę 300%. Święty Mikołaj nie pomoże.