Polecacie ogarniętego mechanika samochodowego ? Chodzi o falujące obroty i jeszcze kilka rzeczy.
Niema nikogo w Ostrowcu,czy samochody wam się niepsuja ?
Czyszczenie przepustnicy wymiana silnika krokowego na pewno pomoże
Sam nieogarne bo przepustnicy trzeba puzniej zrobić adaptacje. Dlatego wolę komuś zapłacić by zrobił to dobrze. Co myślicie o carsystemie?
Sam nie ogarnę bo przepustnicy trzeba będzie puzniej zrobić adaptacje. Dlatego wolę komuś zapłacić by zrobił to dobrze. A co myślicie o carsystemie?
Carsystem polecam. 2 samochody tam robiłem i śmigają teraz jak nówki sztuki.
Ciekawe czy robią takie rzeczy.podjade zapyta może się uda.
W moim aucie adaptację silniczka wolnych obrotów zrobiłem sam wg instrukcji z Youtube i udało się.
Może sprawdź, czy i Tobie się nie uda sprawdzić, co powoduje falowanie obrotów :)
A naprawiał ktoś samochód na Gutwinie przed szrotem, po tej samej stronie? Warto? Jak cenowo?
10:45 gdyby to było zima jak miałem dwa tygodnie wolnego to bym spróbował tylko że jak na złosc nic się nie działo. a teraz brak czasu na rozkręcanie.
Dobry elektryk był obok iłżeckiej boczna uliczka ( chyba Marcin Smoliński)ale już go tam niema i niewiadomo co z nim czy jeszcze działa w branży. Jak ktoś coś wiedział niech da znać bo gość był dobry.
Tam jakieś warsztaty się budują. Myślałem,że powiększa swój.
Jak znajde numer to zadzwonie moze jednak chwilowo przyjmuje w innym miejscu.
Po montażu zapalasz samochód i niech pracuje do momentu załą czenia wiatraka na chłodnicy. Pamiętaj żeby międzyczasie nie nacisnąć pedału gazu. Spróbuj na początek koszt paliwa wniesie cię ok 10 PLN jak nie pomoże wtedy jedz do mechanika
W Szewnie na górze tam gdzie robią tłumiki robi gostek takie rzeczy. Młody facet lecz zna się na fachu. Jest dobry tylko nie wolno mu się sprzeciwiać. Robił mi auto i jest super. To nie jest reklama tylko porada.