Handlarze wlasnie nie chca kupowac tego dziadostwa tsi na szmelcwagenie a i ludzie nie chca tego kupowac
samochody po 2011 12 skonczyly sie takie czasy coz zrobic serwisy tez musz z czegos zyc
Ja mam auto kupione w 2017r nowe w salonie a teraz ma 88tys km po za przegladami okresowymi złotowka nie dołozona.
Jak kupujesz nowsze auto z cofnietym licznikiem mozesz matudzic ze sie psuje !
Jezeli chodzi o bezpieczenstwo komfort i niezawodnosc nie ma sensu porownywac aut z przed 2010 do aut nowych
15.36 złotówka nie dołożona hihi a ile na wartosci co miesiąc leci w dół?
a co ma mowic z 15.36 placi pieniadze i nikomu nic nie mowi jak sie zesra a jak sie ktos pyta to autko idealne ma nic sie nie psuje
A ja mam Eosa 1.4 122 koniki, ma 280 tys przebiegu i zero oleju dolewek. Kupiłem z drugiej reki od znajomego, co od poczaatku dbał o niego. Właśnie się przymierzam do nastepnej zmiany rozrządu. Piękna bryka, czyli golfik ze składanym automatycznie dachem.
16 tys po trzech latach i 90tys przebiegu przy zakupie nowego za 70tys tak duze za prawie 100tys przebiegu bezproblemowej jazdy ??
No dobrze kazdy opisuje ale watek byl inny gdzie zdiagnozowac czy to napewno rozrzad. Niema zadnych niepokojacych odglosow przy rozruchu peugot 308 thp moze ktos ma godnego mechanika