Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Mężatka - 5 lat... Wieje nudą...

Ilość postów: 168 | Odsłon: 18814 | Najnowszy post
  • Mężatka - 5 lat... Wieje nudą...

chyba mi się coś robi w głowę, mama ochotę na flirt z kolegą z pracy. nie romans, bo męża nie zdradzę przenigdy ale potrzeuję tych motyli w brzuchu... tej niepewności. chce sie komus podobać... łapię doły. w sumie to nie chodzi o tego człowieka konkretnego , ale chyba w ogóle ... sama nie wiem. ktos taki mial problem?

Gość_ona
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Mężatka - 5 lat... Wieje nudą...

Współczuję ... Tobie i mężowi

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 3

Odp.: Mężatka - 5 lat... Wieje nudą...

Dziecko Ci potrzebne!!!

Gość_ja
      Zgłoś
      Odpowiedz

ale ludzie są złośliwi, a pewnie sami mieli podobne problemy.

każda kobieta chce się komuś podobać, to normalne. może mąż już jej nie zauważa? a ona tego potrzebuje? można czasem poflirtować, tylko do tego trzeba mieć silną osobowość, żebyś się nie zakochała bo wtedy może być ciężko.

raczej postaraj się poprawić relacje z mężem, może jakiś wyjazd za miasto sam na sam, pokaż mi że jesteś atrakcyjna i powinien ciągle się o ciebie starać, jak zobaczy, że faceci się za tobą oglądają to sam zacznie bardziej o ciebie dbać i zabiegać ;)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Taa, bo dziecko to lek na całe zło....

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

pewnie napisała to taka, która sobie dzieci za dużo narobiła a teraz z zazdrością patrzy na inne kobiety które mają choć chwilę wolnego czasu :-/

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Oj taaak,ja 11 lat po slubie,nuda,nuda,dzieci,dom i tyle atrakcji,moj mąż nawet na pizze nie chce wyjść,woli zamówic do domu,chociaz mamy warunki bo na weekend dzieci ida spac do dziadkow-same chcą.Mąż o 20 usypia,ja sama kupuje sobie browarka czasem 2 i siedze,nuda,a potem zdziwko,ze znalazla sluchacza.

Gość_Wioleta
      Zgłoś
      Odpowiedz

kobiety z tego forum same pewnie tylko siedzą całe dnie w domu, mają cały dom na głowie bo mąż im nie pomaga nic i zazdroszczą innym, że one mają lepiej. nie wyobrażają sobie, że życie może być lepsze, bo dla nich życie to tylko pranie sprzątanie i dzieci,plus usługiwanie mężowi, nic więcej.

a jak kobieta wymaga trochę uwagi od męża, bardziej atrakcyjnego życia to od razu ją atakujecie...

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

ZGADZAM SIĘ

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 173

kobieta usługuje mężczyźnie, a jeśli to mąż usługuje żonie? gotuje obiady, podaje śniadania, kolacje. Pierze sprząta, robi zakupy, odkurzy, zmyje gary, umyje okna i w oczywiście pracuje ciężko po 8h. Bo żona z ludzi typu "na tapczanie siedzi leń.." dobrze że do pracy wyjdzie chociaż.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

wiem o czym mowisz,,chodzi o to zauroczenie ktore bylo przed slubem o takie fajne caly czas towarzyszace uczucie,,tez mi tego brakuje chodz jestem tylko w zwiazku,mowilam o tym mojemu chlopakowi,ale on chyba nie wzial tego na powaznie,chyba jakas rutyna sie wdarla

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

dziecko jest, więc na TEGO typu nudę nie narzekam... moze to brzmi trywialnie ale dal mnie to naprawdę jest problem cholerny. cały czas siedzi to w mojej głowie.... :(

Gość_ona
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

mezatka 2 lata...tez wieje nuda...:(

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 14

Gosc z 13.21to sfrustrowany nudziaz?pomslubie co?pranie gaci,gotowanie,dogadzanie?pelnia szczescia co?

Gość_Wioleta
        Zgłoś
        Odpowiedz

No niestety, niektórym się wydaje, że gdy kobieta potrzebuje od swojego męża odrobiny adoracji, zainteresowania, czułości, to wystarczy jej dorzucić obowiązków domowych, opiekę nad dzieckiem, pranie czy sprzątanie. A jej nie tego brakuje...A potem wielkie zdziwienie, że szuka tego, czego nie dostaje od męża u innych....

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 15

Ja tuż po ślubie miałam takiego kolegę z pracy, z którym można było pożartować, pikantne kawały poopowiadać. Wiedziałam że mu się podobam, on też wiedział że mi się podobał.

I tyle było wszystkiego! On miał żonę, ja męża. Żadne z nas nie myślało o niczym więcej. Po prostu lubiliśmy przebywać w swoim towarzystwie.

I to było fajne, leciutki dreszczyk emocji w pracy. Polecam, nawet dla poprawy własnego samopoczucia.

Oczywiście bez zobowiązań i bez ranienia innych osób. Nigdy nie wykroczyliśmy poza pewne granice. Zauroczenie rozwiało się samo, ale lubimy się bardzo nadal. Zyskałam fajnego kolegę.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Może nie mieliście okazji?? bo mógłby być to problem..

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 13

Niedługo staniesz się ofiarą kolegi z pracy, jesli jej nie zmienisz. Na początku będzie cudownie, motylki itp. Bedziesz znowu szczęśliwa. Zanim zdejmiesz różowe okulary, zaczną się kłopoty. Twoje kłopoty.. Ech.. Dziewczynki - bardzo łatwo Was zmanipulować, wykorzystać i porzucić - pamiętajcie o tym !!!

Lucyferus
      Zgłoś
      Odpowiedz
18 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -