Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: Mężatka - 5 lat... Wieje nudą...

A może miłość się wypaliła. Też się tak zdarza.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

witam ponownie film rewelacja niestety jak poprosiłem żone do wspólnego oglądania to stwierdziła że nie ma czasu na bzdury i na tym sie skończyło chyba jednak pozostaną mi tylko marzenia...nie każdy musi mieć szczęsliwe małżeństwo tak to sobie tłumacze a Anka z 08:24 ma racje tylko że szara codzienność trwa juz zdecydowanie za długo jak na" normalność"

Gość_luzak
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Szkoda:( musisz jednak porozmawiać szczerze z żoną. Bez nerwów i wyrzutów, bo ile można tak sie męczyć? Szkoda młodości. Jednak luzak pamiętajcie, że nie jesteście sami, są jeszcze dzieciaki.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

witam wszystkich właściwie nie wiem sam co napisac to jak grochem o scianę cóż porady sa dobre ale dla mądrych ludzi i mojej żony to nie dotyczy jeszcze się wplatał watek religijny sex to zło.....nie będę tego nawet komentował.trzeba sobie jasno i wyrażnie powiedzieć nie wszystko ma się w życiu.

Gość_luzak
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jestem ciekawa, jak potoczyły się dalej losy ludzi, którzy wypowiadali się kilka lat temu na tym forum. A odnośnie ostatniego posta i "wątku religijnego", to każdemu małżeństwu chrześcijańskiemu z serca polecam książkę "Seks po chrześcijańsku" - kapitalna sprawa, otwiera oczy i odkłamuje mity. ;)

Gość_Czytelniczka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wezcie sie za robote a nie glupoty.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

25 .01 18:36 nuda w małżeństwie a właściwie w łóżku to głupoty. Jeśli jesteśmy zdrowi to ta afera życia jest bardzo ważna. Jestem mężatką prawie z 30 letnim stażem i dzięki temu ze lubimy się libimy się kochać nasze małżeństwo jest super. Dzieci wydrunely a my nie nudzimy się. Staramy się spędzać że sobą czas ale każdy też ma swoje pasje. Jest ok. O to w życiu przecież chodzi żeby przeżyć fo pełna piersią.

Gość_anka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gość anka jeżeli wasze zainteresowania to seks,jeżeli wasza pasja to seks,jeęeli fundament związku to seks to żal mi was tak po prostu,bo wy kierujecie się tylko zwierzęcymi instynktami.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A gdzie doczytałam się ze tylko seks? Czytaj ze zrozumieniem. Owszem seks jest ważny a czy on jest fundamentem? Na pewna jednym z elemantow fundamentu. 30 bez mała lat stażu i fajne małżeństwo. Myślę ze ty masz z tą sferą życia problem i wmawiają sobie ze nie jest istotna. Z wiekiem na pewno maleje jej rola. Ale na starcie każda sfera życia jest ważna a w milowym małżeństwie seks jest bardzo ważny. Pewnie zawsze znajdą się wyjątki ale to zawsze aa wyjątki. Nie czaruj rzeczywistosci bo tak jest.

Gość_anka
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 175

Odp.: Mężatka - 5 lat... Wieje nudą...

A pewnie połowa tych par rozstała się,tak mi się wydaje,skoro 5 lat po ślubie już są problemy. Co innego 15-20 lat ,to zrozumiałe.

Gość_czytelnik
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja bylem kiedys lekiem na rutyne u kolezanki z pracy. Mlodziutka mezatka.Po czasie moge powiedziec ze zostalem oszukany.Ja sie zakochalem.Ona miala odskocznie. Gdy sie wydalo migiem wrocila do meza i zrobila ze mnie winnego, ze to ja chcialem rozbic jej malzenstwo. A to ona za mna chodzila. Zaszla w ciaze.Maz jej uwierzyl i najal zbirow. 2 lata sie rehabilitowalem po pobiciu. Ciekawe czy dalej sie puszcza. Zdrade sie ma we krwi.

Gość_lover
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nasłał i co nieoddałeś?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 179

Odp.: Mężatka - 5 lat... Wieje nudą...

@lover , zaszła w ciążę z tobą ?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jej mężuś to frajer więc niech chowa cudze dzieci i niech nosi rogi. Ktoś kto ma zdradę we krwi nigdy się nie zmieni.

a wszyscy zdradzający zawsze się tak tłumacza że to wina tego z kim zdradzali,stara śpiewka. Tylko jest coraz mniej takich którzy wierzą,bo ludzie jednak inteligentni są w większości i potrafią logicznie myśleć.

Do zdrady trzeba chęci dwojga!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ale tez nie zradza sie bez powodu

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Dawno stwierdzilem ze przyczyna tego stanu zeczy jest sztucznie utworzony kult monogamji. My w szczegolnosci samce jestesmy z natury monogamiczni i to jest biologia. Sila narzucona monogamia jest mocno przereklamowana i z tego sie rodza patologie jak np. W celibacie u ksiezy.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Sorry samce mialo byc poligamiczni

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Sorry 12:50 ludzie poligamiczni to ludzie bez wyższych uczuć. Posiadają instynk zwierzęcy i szukają okazów do zaspokojenia swojej huci . Monogamia stawia ludzi wyższej w hierarchii Człowiek myślący to nie zwierzę. Ten który posiada chęć zaliczania nie wyzbyl się zwierzęcego instynktu. Mózg zastepuje mu coś innego. Sorry ale tak jest.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
18 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę