U nas wszystko to, co z pieniędzy budżetowych kwitnie i mnożą się stołki. Tylko sektor, który zarabia na te stołki leży.
"Kielce, na tle innych miast w Polsce o porównywalnej wielkości i zakresie świadczonych usług związanych z opieką, wydają najwięcej na pomocą społeczną. W 2023 roku było to ponad 14 proc. budżetu miasta."
Ktoś wie, jak my wyglądamy?
WRESZCIE, brawa Pani Prezydent Kielc.
22:53 ta poczta polska to zasluzyla na takie coś poczytaj komentarze,z taka obsluga klienta niepowinni juz dawno istnieć.A nie wina pisu,dlug 3 razy taki przez rok tez wina pisu?Mam nadzieje że Konfederacja bedzie rosla w siłe i wreszcie cos zrobi w tym kraju dla Polaków.A tu masz opinie jak funkcjonuje poczta polska
No i zaczęło się..poczta także zwolnienia
22:53 ta poczta polska to zasluzyla na takie coś poczytaj komentarze,z taka obsluga klienta niepowinni juz dawno istnieć.A nie wina pisu,dlug 3 razy taki przez rok tez wina pisu?Mam nadzieje że Konfederacja bedzie rosla w siłe i wreszcie cos zrobi w tym kraju dla Polaków.A tu masz opinie jak funkcjonuje poczta polska
Phi.. Poczta Polska zwalnia 9300 pracowników podając za bezpośrednią przyczynę jej fatalne zarządzanie za rządów PiS, jak również sztuczne podnoszenie płacy minimalnej przez... a jakże, PiS :)
9300 rodzin stoi już w blokach startowych, żeby przy wyborach im podziękować.
Phi.. Poczta Polska zwalnia 9300 pracowników podając za bezpośrednią przyczynę jej fatalne zarządzanie za rządów PiS, jak również sztuczne podnoszenie płacy minimalnej przez... a jakże, PiS :)
9300 rodzin stoi już w blokach startowych, żeby przy wyborach im podziękować...
Pisanie na temat zgodnie z tematem wątku nie przekracza twoich umiejętności?