Co by tu wymyślić żeby odwrócić uwagę od nieudolności rządu i wyparowaniu ponad 100 miliardów w myśl walki z pandemią której koszty się samemu nakręciło zamykając kraj przy 15 chorych a otwierając przy 400 i krzycząc, że pandemia jest w odwrocie.
Jesteś idiotą jakich mało. Tak naprawdę nic nie mogliśmy zrobić ale ktoś o tak małym rozumku jak Ty nie jest w stanie tego pojąć. Najwięcej zależy od samych ludzi i tego, jak podchodzą do obostrzeń.Niestety, dużo z nas je olewa no i mamy to, co mamy.
Nic nie mogliśmy zrobić? Ta.. tak samo jak w 39. Mogliśmy, tylko trzeba było myśleć wcześniej, a nie podczas trwania.
Mieliśmy dużo czasu a nie zrobiliśmy nic.Nadal przekonujemy wszystkich że maseczki są złe,nadal w sklepach w kolejce stoimy jeden na drugim.Nadal też nie korzystamy z płynów dezynfekujących umieszczonych w wielu miejscach.Skoro jednak krzyczymy że rząd nic nie robi,świadczy to o tym,że jesteśmy za głupi żeby sami o siebie zadbać i prosimy aby rząd najlepiej pałą wymusił na nas mądre zachowania.Miłego dnia.
16:22 Zgadzam się z Tobą w 100%. Jeszcze trochę będą pisać, że rząd wiedząc o nadciągającym niżu nic nie zrobił i dlatego tak leje.
16:27.Znowu sama siebie popierasz amebo? A gdzie brawa?
Ale "uny są dobre, bo dajo". Jak żeśta brali i bierzeta, to leczta się na własną rękę prywatnie. Stać Was, bo uny wam dali. Na poważnie: rząd jest od tego, jak d.... a od sr......a, aby zadbać o swój Naród, ale on ma inne sprawy na głowie np. kto będzie w pierwszym, a kto w drugim szeregu przy korycie i jak by tu coś jeszcze zachachmęcić i ochapać się, aby starczyło do 3 pokolenia.
Masz dwie ręce i rozum? To nie oddawaj w zadbanie swojego ciała innym.Jak jest mróz to narąb drewna i napal w piecu a nie proś boga o ciepło.Pomodlisz się później.
16:35. W sekcie NEO tak mówią?Sam nie jestem w stanie i nie mam takich kompetencji, aby zadbać o właściwe funkcjonowanie szpitali, o zakup szczepionek na grypę, o łatwy dostęp do testów i o wiele innych spraw, od których jest rząd, bo ma mają i innych ludzi kasę z podatków, a nie ja jestem od tego. To po co te twoje pierdolamenty, jak na zebraniu półmózgów z sekty NEO?
16:35 a mogę nie płacić podatków?
Maseczki dobre na pewno nie są, płyny dezynfekujące też są szkodliwe i nikt rozsądny nie będzie dezynfekował rąk 20xdziennie. Jedyną mądrą rzeczą, którą powinniśmy zawsze robić to zachowywać odstęp. Nie ze względu na covid ale ogólnie aby uniknąć zarażenia się jakimś wirusem.
Zróbmy cokolwiek aby sami o siebie zadbać a będzie lepiej.Bo na dobrze nie wszyscy zasłużyli.
A co mamy? Konkretnie? Nie oglądam tv i koronawirusa nie ma,nie spotkałam nikogo chorego, ani takiego kto by znał osobę z covid.
Nieudacznicy i Zlodzieje pisu zmarnowali ten czas .zajmowali sie okradaniem Narodu i wlasnymi klotniami.Ukradziona kase przepisywali na zony...pis co za PATOLOGIA.
Zamiast przygotowywac sie do drugiej fali pandemii to wymyslono walke z wimaginowana LGBT. Kon by sie usmial,ale to moze miec smutny koniec.