16:36 i wszyscy, którzy myślą podobnie. Co ma powiedzieć zarażony lekarz ostrowieckiego szpitala, który ratował życie różnym idiotom /korono sceptykom/ a dzisiaj w ciężkim stanie został przewieziony do Kielc?
Mam propozycję.Wszystkich koronasceptyków namawiam do pracy w szpitalach.Są przyjęcia do pracy przy pacjentach z COVID.W końcu nic wam się nie stanie,zarobicie kasę i udowodnicie światu że COVID to ściema.
Nie ma problemu, ile płacą?
Ty złożyłeś propozycje więc pytam durniu ile płacą?
Jestem w trakcie przeglądania ofert.Chciałem odpisać.W międzyczasie wyzwałeś innego forumowicza od durniów.Więc idź klepać Niemca po hełmie.
Absolutnie. My idziemy drogą urzędników, którzy nie będą obsługiwać mieszkańców, bo Covid, ale dzieci do szkoły już poślemy, bo Covid.
Ale dziś wszystkie sprawy urzędowe można załatwić online, a już uczyć się online to inna bajka.
https://img.wiocha.pl/images/c/0/c075613a932adaf2d975e8b38bbb13ea.jpg
Kurwa mniej testow niech robio to nie bedzie epidemii!
No dowiem się ile płacą i jaki zakres obowiązków 16.50
Ty to chyba nie masz rodziny, dlatego taki pewny siebie jesteś, albo po prostu głupi dzban z ciebie. Jak cię kiedyś życie przejebie to nabierzesz pokory.
Pytam się ile płacą i jakie obowiązki za tym idą. Nie wyjeżdżaj mi tu ze strachem i gówno człowieku wiesz co przeżyłem a co nie. Głupi moze i tak ale mnie ksiądz nie dyma jak ciebie.
chyba cię jednak dymał, sam piszesz, ze wiele przeżyłeś...
18:24, pies cię dyma?
Klepiesz Niemca?To klep swojego.