Supermarket na ślasku sprzedał 1,5 tony miesa które było skazone Dioksynami.Co na to kupowacze miesa w promocji z Tesco?
Ja też nie kupuje w Tesco mięsa tam tylko biedota i niedouczone trole robią zakupy.
Ciekawe;] W TESCO nawet prezydenta widziałem, a chyba to nie biedota? Pewnie ty codziennie poginasz po darmowy chleb do TESCO!
no uwazaj bo dzis jestes bogaty , a jutro mozesz byc biedny, tak wyzywac ludzi od biedoty i niedouczonych??hmm... jak wiesz kto niby tam robi zakupy, to co pewnie tam czesto bywasz, załosny człowiek.
Dodam,że osławiona choroba wściekłych krów,szalejąca w europie jakiś czas temu nadal trwa.W Polsce miesięcznie jest około 100 przypadków wykrycia tej choroby.
To zwykła walka koncernów mięsnych o rynki zbytu,skażone mięso jemy co dziennie,bez szumu medialnego sprzedają nam substytuty żywnościowe,kto kiedykolwiek widział szynkę ,schab zaraz po uboju,ten wie jak wygląda mięso i ile tego mięsa jest w normalnie hodowanej świni.Daj dziecku kiełbasę zrobioną tradycyjnie,to powie że to nie jadalne jest,tak substytuty zniszczyły smak społeczeństwa.kto widział szynkę u kury? ale szynkę drobiową jemy,możemy mnożyć takie przykłady.
Gośc z 14-01-2011 godz.16:01 pisze prawdę. To walka koncernów a my od bardzo dawna jemy nastrzykiwane, nafaszerowane chemią mięso i jego przetwory. Dziś każde dziecko cierpi na alergię w mniejszym lub większym stopniu. Porównajcie choroby naszych dziadków a obecnie - zawały, cukrzyce, raki, alergia, refluksy itd....
weźcie się opamiętajcie co roku jedno i to samo a ludzie niby co umieraja z np grypy świńskiej umierają bo poprostu jest na nich czas albo w szpitalach jest taki syf i zwalają na jakieś niestworzone choroby... a po 2 kaza się szczepić żeby zarobić i dlatego co roku straszą na nowo powracająca chorobą ... żenada
w ogóle kto jada mięso? a wegetarianinem byc to nie łaska?
A w owocach i warzywach jeszcze więcej chemii bo i produkt mniej trwały. Bez opryskow też nic nie urośnie.