11:15 Ale bzdury. Mieszkania w 2008 były droższe niż w 2015, a teraz są droższe niż w 2015. Nie wiem czy to przypadek, ale zawsze są drogie po Pisie.
Jest za 3000 na trzecim piętrze.
Tusknięty troll założył wątek; "Podobno pełni jest mieszkań w blokach na sprzedaż bo ludzi nue stać na czynsz? Mizna teraz tanio kupić! "
Nie wiadomo czy śmiać się czy płakać. Jak może ktoś swoje mieszkanie sprzedać, bo nie stać go na czynsz? A gdzie będzie mieszkał? Wynajmie sobe za drugie tyle? Długo nad tym tuskniety pajacu myślałeś?
Puste mieszkania to efekt starzenia się społeczeństwa i emigracji do dużych miast młodych ludzi z tego biednego, skorumpowanego grajdoła, a nie wysokie czynsze.
Gościu 20:13 masz zryty łeb kaczy !
Zlicytują go jeśli zalega z czynszem
To już czwarte lepsze, przynajmiej cisza jak ostatnie piiętro.Trzecie i tak wysoko a i sąsiadów z góry słychać.
Trudna język ale mieszkania drogie
20:13 najnormalniejj w świecie chce sprzedać
Może kupić mniejsze, a tobie nic do tego
Mieszkań w ostrowcu coraz więcej, a ceny i tak coraz wyższe
Kogo stac na kredyt przy tak niskich wynagrodzeniach
A kupić w celach inwestycyjnych w ostrowcu to słaby intrred
Remont 150 przy dzisiejszych cenach. Już lepiej kupić w stanie takim żeby zamieszkać za 350
Miej 60-80lat i biegaj na 4 piętro.
Może i ci nikt nie chodzi po suficie i krzyczy ale to wchodzenie to masakra.Chore biodra kolana kręgosłupy i 4 piętro?
W sumie jak się chodzi od młodych lat to się nie ma problemów z nogami. a różnica między czwartym a piątym żadna.
Ja brałem do remontu i zrobiłem wszystko po swojemu. Każdy ma inny gust.