Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Mieszkanie do wynajęcia

Ilość postów: 48 | Odsłon: 9700 | Najnowszy post
  • Mieszkanie do wynajęcia

czy ktoś ma może mieszkanie do wynajęcia 2 lub 3 pokoje??Ludzie co sie dzieje w tym Ostrowcu 600 zl odstepnego plus czynsz i media a tu rudera dziury w ścianach mieszkałam 2 lata w krakowie i mniej placiłam za mieszkanie na nowym osiedlu.dramat to miasto samo prosi sie o to że młodzi ludzie uciekaja zero perspektyw jesli chodzi o prace mieszkanie nic...a władza ma to wszystko gdzieś!!

Gość_Kasia
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Mieszkanie do wynajęcia

ja ucieklam ale bym z chcecia wrócila...a tu mnie straszycie cenami hihihi

Gość_echo
      Zgłoś
      Odpowiedz

600 odstępnego? Tyle to wynosi rata kredytu z dopłatami w ramach programu rodzina na swoim. Wychodzi na to, że lepiej brać kredyt niż wynajmować ;))

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Mieszkanie do wynajęcia

ludzie to debile żadaja kupe kasy za rudery macie racje nie wynajmujcie mieszkan mieszkajcie u rodzicow i nauczmy tych baranów rozumu jak mieszkania im beda po pare miesiecy stac a czynsz trzeba placic niech sobie wsadzą te chaty

Gość_anduro
        Zgłoś
        Odpowiedz

wynajmuje mieszkanie 2 pokoje i 400zł biore odstepnego plus czynsz 270 jesli chodzi czy 600 czy 700 zawsze ktos sie znajdzie czy pracownik celsy czy małżeństwo które ma dosyc mieszkania z tesciami czy rodzicami da kazdą cenę zeby miec spokój wezcie pod uwage ze teraz kredytów tak łatwo banki nie udzielają trzeba miec wkład własny i umowe na czas nieokreslony i duże dochody wiec ci co wynajmują mieszkania korzystają z tego ....

Gość_wynajmująca
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

Odp.: Mieszkanie do wynajęcia

dokładnie!! ostatnio oglądałam ruderę za 700zł, nie było tam nic, kucxhnia i łazienka w okropnym stanie...ale z tego co widze ogłoszenie dalej jest zamieszczane więc chyba nie tylko ja wysmiałam właściciela...Co poza tym-wynajemcy mają potencjalnych lokatorów w d.. każą do siebie oddzwaniać po setki razy i odstępują od umów. Mnie już jedna pani wystawiła - pozdrawiam nauczycielkę ze Słonecznego.Dodam że mam małe dziecko i nie stać mnie na mieszkanie za 800!!! wiec chyba wole zostac na 4piętrze bez windy i płacić 570.

Gość_edie
          Zgłoś
          Odpowiedz

ale macie porównanie czy to pracownik celsy czy inny.Ludzie celsa dla mlodych ludzi to zwykla firma bez kokosow 1600 brutto a do reki 1200 i macie racje a 600 to rata kredytu a nikt normalny pravcojacy w celsie nie wynajmnie mieszkania za kazda kase bo on ma dosc mozliwosci zeby sobie kupic wlasna chate z wyplaty bo z huty dostanie 18tys na wklad wlasny myslcie co piszecie

Gość_anduro
            Zgłoś
            Odpowiedz

ty mysl co piszesz ja nie pisałam o pracowniku który tam pracuje za przecietną krajowa tylko o dyrektorach hiszpanach którzy tu przyjedzaja na rok dwa i musza mieszkac gdzies i wtedy wynajmuje sie im mieszkanie za kase jaka ty chcesz jesli masz mieszkanie do wynajecia a ja takie mam

Gość_wynajmujaca
              Zgłoś
              Odpowiedz

hiszpanie to mieszkaja w Panoramie i sraja na mieszkania od Ostrowiaków!ludzie przetrzyjcie oczy to nie jest kreaków czy warszawa to jest ostrowiec a wy wolacie 700 zl odstepnego!!!w ostrowcu ludzie zaczynaja wspomagac ludzi spoza miasta hiszpanie mc donald sklep typu bodzio gdzie robia z ludzi malpy i napychaja tylko swoje kieszenie a potem wszyscy sie dziwia ze miasto biedne upada i brak mozliwosci ludzie sa wredni bo zamiast sobie pomagac to kopia lezących i jeszcze sie z nich smieja ze oni maja lepiej a tu chodzi tylko o brak mozliwosci dla tych ktorzy chwilowo maja pod górke!!

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

ja mieskzalam 2 lata w krakowie i tam jest drogo ale mieszkanie idzie utrzymac jak sie znajdzie prace o ktora jest ciezko jak wszedzie ale nie tak jak tu!wróciłam do ostrowca bo urodzila nam sie córka i tak trzeba bylo zrobic bo myslelismy ze tu bedzie tansze zycie ze sie odkujemy i tam wrocimy a tu jest tragediaa bida az piszczy nie ma sie do kogo zwrócic nie maa pomocy od władz dla młodych rodzin z kazdej strony sie wypinaja trzeba wszystko zalatwiac po znajomosci bo inaczej to sie nic nie zalatwi to jest przerazające naprawde bo ludzie ktorzy maja wielkie parcie na robienie czegos nie maja mozliwosci wykazania sie a chcac tu mieszkac trzeba zarabiac ok 2500zl no bo ok 1500zl to sam koszt mieszkania ludzieeee to gdzie tu szukac takich zarobkow w legalnej pracy ja sie nie dziwie ze ludzie kombinuja bo kazdy orze jak moze a legalnie to tu mozna baardzo malo niestety...podobno mlodziez to pszyszlosc a z tgego co widze to polega to na tym tylko ze remontuja szkoly tylko ze jak ta mlodziez wyjdzie z tej szkoly to nie ma co robic bo nie inwestuje sie w nowe miejsca pracy w podnoszenie kwalifikacji tej mlodziezy ktora to niby jest przyszloscia tego miasta!!ja jestem zalamana sytuacja ostrowieckiej mlodziezy rodzin z malymi dziecmi ktorych nnie stac narazie na kupno wlasnego mieszkania bo maja 20-kilka lat a takich jest mnostwo i pozostaje im mieszkac z rodzicami co jak wiedza wszyscy nie jest dobre na dluzsza mete:)

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

W Krakowie miałaś na własność mieszkanie?

Niskie opłaty? Pomoc miasta?

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

pomysl co piszesz jakby miala na wlasnosc mieszkanie w krakowie to w oc by kupila conjamniej 2,a w krk czy w wwa to znajdziesz prace bez problemu a ta pani "wynajmujaca" to jakas idiotka beznadziejna.

Gość_zmeczony
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

to panstwo spadlo na psy wyjezdzajcie ludzie gdzie sie da

Gość_zmeczony
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

TAK mialam mieszkanie na wlasnosc i wrocilam do tego wymarlego miasta!!!pomysl czlowieku co piszesz!!wynajmowalam ale i ja i maz pracowalam i bylo znacznie latwiej niz tu teraz kiedy jest male dziecko pracuje tylko maz dlatego wrocilismy tu i myslelismy ze bedzie dobrze ale to miasto nie daje perspektyw oplaty w krakowie sa nizsze a miasto pomaga mlodziezy nie zdajecie sobie sprawy ile jest ofert dla studentow ktorzy moze nie chca zarobic kokosów ale chca dorobic na studenckie zycie w krakowie jesli ma sie jakies wyksztalcenie to praca jest a tu nawet po studiach trzeba stac w 300 osobowym tlumie i prosic sie o prace zupelnie nie w swoim zawodzie ale niestety tu lapie sie to co jest nie wymysla sie bog wie czego bo niestety pracy w miescie nie ma wcale jak sie dostanie posade to trzeba ja pilnowac bo znalezc cos nowego to naprawde problem!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

zgadza sie w innych miastach wladza dba o mlodziez a tu coz lipa jak nie wiem wspolczuje tym ktorzy szukaja tu czegokolwiek pracy mieszkania bo jest ciezko a wszyscy ci ktorzy pisali ze jest dobrze ze nie jest drogo chyba zyja w innym swiecie albo maja kase bo rodzice daja i jest super a osoby ktore musza radzic sobie same bo rodzina nie ma na to by pomagac naprawde wiedza co to jest zycie i musza sami skonfrontowac sie z rzeczywistościa

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

a mi sie trafiło:)) wynajmuje 2-pokojowe mieszkanko w centrum ostrowca w miłej, cichej i spokojnej okolicy w ocieplonym bloku, blisko park, sklepy szkola itp za 600 juz z czynszem od niespełna roku i jestem bardzo zadowolna zarówno z mieszkania jak i z ludzi od których wynajmuję:)) super jest:))

ostrowianka22
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mnie rozśmiesza porównywanie Krakowa do Ostrowca.To wracaj do tego swojego Krakowa i nie wylewaj na forum jak tu ci źle.

Co za naród.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

no taa. bo przecież nasz łostrowiec najlepszy jest, co tam jakaś wiocha z wawelem...

Gość_pogromca głupoty
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
11 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -