Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Mieszkanie do wynajęcia

Ilość postów: 48 | Odsłon: 9701 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 21

Odp.: Mieszkanie do wynajęcia

ty zmeczony beznadziejny to jestes ty bo ja mam 30 lat i majac 25 lat wziełam kredyt i kupiłam mieszkanie i mam super wynajmuje je i ktoś mi kredyt spłaca jak masz normalnego pracodawce to ci pomoże ja wynajmuje i biore 400zł odstepnego plus 270 czynsz i jestem normalna rozumiem ludzi ze teraz ciezko o kredyt w banku jak brałam 5 lat temu nie było tak zle teraz napewno bym nie wzięła kredytu jak bym chciała to moge wynająć komuś kto mi da wiecej nie bede pisac firm bo znowu sie afera zrobi poprostu jest ciezko młodym osobom i małżeństwom ale nic na to nie poradzimy ani nasze władze nie robią nic nie zbudowano rzadnego bloku a jak otbs zbudował blok to od razu nie ma wolnych mieszkań to jest miasto samych banków nikt tu nie inwestuje bo nie ma w co a szkoda

Gość_wynajmujaca
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 18

600 zł odstępnego.. ktoś chyba na głowę upadł..

Gość_Kamil
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Mieszkanie do wynajęcia

A czy ktos kogoś zmusza do wynajmu?

To tak jak z jazdą cudzym samochodem- oddam ci za paliwo! To idź do CPN , kup sobie paliwo i na nim pojedź !

Przeciez w takiej chacie tez trzeba remontować po "udanych" lokatorach. Jeden raz klamkę urwie, drugi podłogę zniszczy, trzeci pohuśta się na lodówce wyrywajac drzwiczki, czwarty po pijaku wybije dziure w drzwiach wejściowych, piąty kibel potłucze i wanne usmaruje, a kolejny sprawdzi, czy kuchenki nie da sie ukraść i czy szyby w drzwiach są tłukące. I tacy właśnie krzyczą, ze 600-700 odstępnego to dużo.

Skarbówka tez przecież pobiera sporą część z odstępnego, to ile zostanie wynajmujacemu? Nikogo nie interesuje ile wydałeś na zakup mieszkania i straty jakie zrobili lokatorzy.

Gość_Kamil
        Zgłoś
        Odpowiedz

Ja też uważam, że 600 zł zdecydowanie za dużo, ja osobiście wynajmuję i płacę za samo odstępne 100 zł ale mam umowę z właścicielem, że jak coś zepsuje się to robię na swój koszt. Opiekuję się mieszkaniem jak swoim. Nasza współpraca jest bardzo udana- ja i właściciel bardzo zadowolony. U mnie czynsz wynosi 300zł, a odstępnego 600- paranoja! Rozumiem odstępne tyle co czynsz ale nie drugie tyle. W Ostrowcu zarobki 800-1000zł a czynsz z odstępnym 900 a za co żyć!

Gość_KM
          Zgłoś
          Odpowiedz

ja nie potepiam tych co wynajmuja i biora kase o ile ma to odzwirciedlenie w tym mieszkaniu niech biora 400 zl ale o ile to mieszkanie jest ok a nie 400 i mieszkanie do calkowitego remontu. normalne ze jak sie uzywa to sie niszczy ale mozna sie zabezbieczyc i brac np. 500 zl zabezbieczenia ze odda sie przy oddaniu mieszkania i wtedy wlasciciel bardziej pewny i uzytkownik bardziej dba zeby mu zwrocono kaucje. nie rozumiem osob ktore zyja jak swinie w czyims mieszkaniu bo to co widze jak ogladam mieszkania to jest szok dziury w scianach pozalewane panele zdarte o swoje sie dba a o czyjes powinno sie dbac dwa razy bardziej. jak ja powiedzialam ze moge zrobic remont typu umalowanie scian szpachlowanie itd. czyszcenie mebli w zamian za odstapienie od odstepnego za 1 miesiac to powiedzial ze nie bo on bedzie stratny no ale chyba to jest zawsze odswiezenie mieszkania wiec ja nie rozumiem tak zle i tak nie dobrze. jest ciezko a ci co to sa tacy szczesliwi nie zrozumieja co to znaczy szukac mieszkania i lepiej niech sie nie odzywaja bo w dupie byli i gowno widzieli. jesli ktos wynajmuje zadbane mieszkanie i chce 40 zl to ok ale nie 500 za rudere a teraz 60% mieszkan sa w stanie oplakanym a reszta to juz 700zl odtepnego albo juz wynajete...

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Właśnie o to chodzi, mieszkanie do wynajęcia za 600 tyle, że w jakim stanie???? Wymagać to się wymaga, ale co dać w zamian. Uważam, że uczciwa propozycja z tym remontem za miesiąc gratisu( w sumie jaki gratis jak trzeba się narobić i przywrócić do stanu przyzwoitości- nie licząc kosztów). Ale właściciel nie patrzy tyle, że kasa się liczy! A nie mieszkanie.

Gość_KM
              Zgłoś
              Odpowiedz

wynajmuje takie mieszkanie lokatorą od jakiegos czasu i wiem ze nie dbaja o mieszkania bo to nie ich przeciez.Sami lokatorzy dewastuja to i niech płaca.Zreszta nikt ich nie zmusza do wynajowania tak drogich mieszkan

Gość_max
                Zgłoś
                Odpowiedz

Mam mieszkanie do wynajęcia kawalerkę z dodrym stanie za 500pln wtym czynsz.Oplaty za media osobno -zapraszam.

Gość_użytkownik
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

proszę o konkrety

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

24metry szafki kuchenne,lodówka,wypoczynek, szafa,telewizor-nowe okna.Mieszkanie czyste i ciepłe do wynajęcia na kilka lat

Gość_użytkownik
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Podaj namiary do siebie. Na którym osiedlu?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

601-86-81-67 na ulicy Konopnickiej

Gość_użytkownik
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

500-036-733-na ulicy Grabowieckiej

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Witam,szukam mieszkanka do wynajecia w rejonie Ludwikowa kawalerka lub 2 pokoje

kontakt. artek1973@poczta.fm

Gość_play
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mam mieszkanie do wynajecia na Os.Slonecznym-dwa pokoje.Chociaz bardziej zainteresowana bylabym sprzedaza.

martik
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

martik jak się juz ogłaszasz to podaj cenę

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 61

jaka cena za to mieszkanie

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 37

Ludzie wyjezdzajcie gdzie sie da

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
11 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:Dodaj firmę