Od marca br będzie do wynajęcia mieszkanie 30m2 na Osiedlu Słonecznym. Chętnie na dłuższy okres. Jeśli ktoś jest zainteresowany, proszę o kontakt telefoniczny 507118103.
G..no cię obchodzi 12;18. Jeśli nie jesteś zainteresowany to wypad.
Powodzenia. Mam nadzieję, że się ostro nie przejedziesz na tym wynajmie.
Jeżeli po tym wpisie ktoś do Ciebie zadzwoni, to będę szczerze zdziwiony :)
To ty chyba nigdy nie wynajmowales komus mieszkania. Tam takie ewenementy przychodz, ze ho ho. Jedna babka to nawet chciala wyrzucac moje meble, bo ma kupiona i jeszcze nie splacona mebloscianke :D
Ja bym wynajął ale na co najmniej 5-10lat może i a stałe. Jest możliwość wykupu?
czasem można tanio kupić mieszkanie z licytacji jak ktoś jest eksmitowany a miał własnościowe... ale to napewno nikt nie informuje o tym na portalach z ogloszeniami tylko trzeba wiedzieć gdzie.... natomiast jest prawny obowiazek dac ogloszenia o roznych licytacjach takich np. gdzies w gablocie w jakimś urzędzie... jak w pierwszej licytacji nie ma chętnych to cena diametralnie spada w dół... np. komornicy wystawiają różne rzeczy na licytacje to i mieszkania też mogą...
Kiedyś były podawane informacje przez zarządców budynków odnośnie zadłużenia w związku z niepłąceniem czynszu np. który blok i klatka ale juz bez konkretnego nr. mieszkania....
także syndycy którzy przeprowadzają w sądzie upadłości konsumenckie wyprzedają majątki upadłych konsumentów - aby choć częściowo odzyskać kasę od dłużnika... jesli dłuznicy mieli jakiś majątek ruchomy czy nieruchomy a kwalifikuje się on na sprzedaż przez komornika/syndyka
Nie wiem czy na tej stronie pojawiają się informacje o wszystkich licytacjach czy nie.
Np. samochód bęzie w lutym na sprzedaż https://licytacje.komornik.pl/Notice/Details/548889