Gdzie mozna zamówić mikołaja? To znaczy osobę, która przyjdzie przynieść dzieciakowi prezent, zajmuje się tym jakaś agencja, czy jak?
STARY CHLOP I NIE WIE SZOSTAK BEDZIE ROZDAWAL JEST PODOBNO THE BEST W OBIETNICACH
No tak, kazdy szuka pomysłów na biznes, sondaże, ankiety itp. a tu jak zwykle problem - nie ma chętnych żeby się wzięli do roboty.
Potrzebny mikołaj, w wigilię potrzebny catering, nie kazdy ma czas i chęci gotować,przykładów jest wiele!!!
Też bym chciała wiedzieć. Miło dla dziecka, gdy taki pomocnik Mikołaja zapuka i da prezencik.
A czy w Fikolandzie jest w poniedziałek, czy w jakiś dzień w weekend?
Zastanawialam sie nad tecza ale tam jest 20zl za dziecko a w Bambi za Darmo:)
No fakt 20 zł, ale jest i poczęstunek dla dzieci i jakies zabawy, konkursy, więc wydaje mi się że nie jest to aż tak dużo.
Wiecie co, a ja nie wiem gdzie jest Tęcza. Proszę o odpowiedź.
Gosciu z 12.41 poczestunek i zabawy sa takze w Bambi za darmo..ja nie mowie ze to drogo ale u nas w miescie kazdy patrzy jak cos zrobic zeby sie nie narobic i jak cos miec ale nic nie wydac:)
odpowiedz dla Ani...TECZA klub dla dzieci jest na Ul. Sienkiewicza 30, tam gdzie swiat sypialni,
http://www.klubtecza.com.pl/page1.php
Wczoraj widniało ogłoszenie w Tesco, że mikołaj przyjedzie do dziecka, ale za ile nie wiem.