Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Miłość...

Ilość postów: 8 | Odsłon: 15565 | Najnowszy post
  • Miłość...

Cześć,potrzebuje rady mam nadzieje ze dostne sensowne odpowiedzi.Tak wiem zle miejsce na taki watek ale moze w Ostrowcu sa madrzy ludzie ktorzy mi pomoga :) A wiec od kilku lat kocham sie w jednym mezczyznie co prawda bylylismy kiedys razem ale nam nie wyszlo.Ostatnio spotkalam go kilka razy i mam wrazenie ze uczucie wrocilo,czy to mozliwe?Co robic powiedziec mu o tym?Pozdrawiam

Gość_Sylwuska
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Miłość...

Najlepsza byłaby szczera rozmowa, jeśli ten facet jest naprawdę wart Ciebie i zależy Ci na nim. Musisz wiedzieć co on czuje

Gość_Agulka
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Miłosc...

spróbuj z nim się spotkac i porozmawiac, spotkaj się kilka razy, być może on się zmienił, być może spotykając go widziałaś w nim tego, kim był wtedy, dziś może być już kimś innym, pogadaj z nim, potem oceń, czy czujesz nadal to samo, powodzenia :)

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
        • Odp.: Miłosc...

powiedz mu prosto z mostu co do niego czujesz i czekaj...

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 5

Odp.: Miłość...

Porozmawiaj z nim ale tak dyskretnie,podpytaj co u niego czy kogos ma i dzialaj

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

Skoro raz wam nie wyszło to raczej wam już nie wyjdzie nie mów o tym,poszukaj sobie innego przystojniaka a takich w tym mieście nie brakuje.Ja miałam podobną sytuacje wróciliśmy do siebie lecz znów nie wyszło i zawód był jeszcze gorszy.Pozdrawiam i trzymaj się w postanowieniu

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Dowiedz się przede wszystkim,czy aby na pewno jest wolny,abyś nie próbowała budować swojego szczęścia na czyimś nieszczęściu.A potem możesz spróbować,najwyżej znowu Wam nie wyjdzie,ale myślę,że gdyby tak się stało to szybciutko Ci przejdzie i wyleczysz się z niego.Jeżeli nie spróbujesz,możesz mieć potem wyrzuty,że mogło Wam być dobrze,ale nie dałaś mu szansy.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 8

Odp.: Miłość...

Na twoim miejscu bym sprobowala,moze to ten jeden na milion?Potem bedziesz zalowac i zawsze bedziesz sie zastanawiac co by bylo gdybym ... :) Wiem cos o tym hehe

Gość_Klaaaudyneczkaaa
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -