Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Młodzieżowa Rada Miasta

Ilość postów: 23 | Odsłon: 3838 | Najnowszy post
  • Młodzieżowa Rada Miasta

Czy w Ostrowcu Świętokrzyskim potrzebna jest Młodzieżowa Rada Miasta??

Gość_ewa
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Młodzieżowa Rada Miasta

Jeśli to ma być organ doradczy, który będzie mówił o potrzebach i bolączkach młodzieży to bardzo ! Oby tylko to nie była wylęgarnia marionetek...

Gość_szop_pracz
      Zgłoś
      Odpowiedz

A ja znam osoby które są członkami i jestem w szoku że oni biorą w tym udział....ale jestem ciekawa co z tego wyjdzie

Gość_aga
        Zgłoś
        Odpowiedz

W jaki sposób mogą być członkami młodzieżowej rady, skoro jeszcze nie było wyborów?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Młodzieżowa Rada Miasta

dzieci prominentów tworzą sobie rade żeby potem przejąć władze poi nich kto za to zapłaci? myyyyyyyyyy. Pajdokracja jest katastrofą

Gość_głos z Ostrowca
      Zgłoś
      Odpowiedz

Przed podjęciem dyskusji na temat Młodzieżowej Rady Miasta należałoby się zapoznać z zapisami uchwały Rady Miasta w tym temacie,a nie pisać takie bzdety jak "głos z Ostrowca"!!!

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

nic to nie da! nic nie zmieni bo jak siedza na stołkach tak beda siedzieli!!!!!!!!!!!!!

PanGadulaKrytyk
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 7

Rada młodzieżowa tak samo potrzebna jak rady osiedlowe -ideje Lenina wieczne i żywe. Niby nie ma Kraju Rad ale wszędzie zostały rady-masakra

Gość_głos z Ostrowca
          Zgłoś
          Odpowiedz

Niepotrzebna. Zostaną wsadzeni do niej potomkowie tej kliki co rządzi miastem. Można powiedzieć, że będą przyuczani do tego jak to załatwia się robote swoim.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

strata czasu i pieniędzy

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

A potem sie mówi, że w Ostrowcu młodzież nie ma na nic wpływu- niech się uczą samorządności

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Teraz będą wybory w szkołach, z jednego okręgu może być na liście 10 osób i sam będę startował w 3 klasie gimnazjum z PG3 :)

Gość_Krystian
          Zgłoś
          Odpowiedz

Hyhy, ja też ;D .

Gość_Paula
            Zgłoś
            Odpowiedz

kuupka..wydatek, dęcie w puzon i niewielkie możliwości..ale za to może zwalnianie ze szkoly???

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 16

Zdecydowanie tak!!!!!!!!!!!!!!Niech młodzież ma swój głos!!!!!!!!Koniec z powiedzeniem "dzieci i ryby głosu nie mają", czas na świeży i nowy osąd tego co jest w naszym mieście.

Znam osobiście kilka osób z listy i nie jestem w szoku że biorą w tym udział. Kreatywni, przedsiębiorczy i co najważniejsze fajni z nich kumple np. O.B.

Powodzenia!

Gość_Kumpel
      Zgłoś
      Odpowiedz

no właśnie ciekawi mnie ilu w tej radzie to potomkowie obecnych rządzących,młody narybek do polityki się tworzy,lepiej posiedzieć podyskutować ponarzekać i czasem coś tam spłodzić niż zaiwaniać uczciwie jak pan bóg przykazał,a w tej radzie zauważyłem kilka osobistości znanych już w ostrowcu,czyżby poprzedni chlebodawca odmówił współpracy?a może chce mieć następnego swojego w urzędzie?hm?

Gość_jan-cyk
        Zgłoś
        Odpowiedz

Radę tworzy grupa młodych ludzi, których nie wybierali włodarze tego miasta ale ich koledzy z gimnazjum i liceum. Jeśli nie zna się wszystkich faktów lepiej pytać niż twierdzić. Tak na marginesie skoro zostali wybrani większością głosów przez swoich szkolnych kolegów to znaczy że zasłużyli na ich zaufanie.

Moja rada dajmy szansę tym, którzy na życie patrzą z innej perspektywy, niech się spełniają robiąc również coś dla innych. Ciągle narzekamy że młodzież całe dnie przesiaduje pod blokiem lub w domu przed komputerem a jak coś chcą ze sobą dobrego zrobić to właśnie My dorośli szukamy dziury w całym. A dlaczego?

Sami sobie odpowiedzmy.

Dziękuję.

A młodym życzmy udanego startu i oczywiście lądowania.

Gość_ostrowczanin
          Zgłoś
          Odpowiedz

Jak to mawiał klasyk: "Nie ważne kto wybiera, ważne kto liczy głosy"

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -