W dzisiejszych czasach rozmowy z szefem trzeba nagrywać ,bo to jedyny dowód na mobbing ,a pomocny bardzo ,ponieważ sam przez to przeszłem.
ja pracowałam w firmie w której rządzi "pani",której głównym motto jest-cytuje:żeby być dobrym szefem trzeba być dla ludzi kawałem sk...a
To żadna tajemnica, że w naszym mieście zjawisko mobbingu jest bardzo widoczne. Ze święcą szukać miejsca pracy, gdzie go nie ma. Najgorsze jest to, że póki co nie ma bata na to zjawisko.
Laura, to znowu Ty ze swoim ,,poczuciem humoru". Nudzisz się ewidentnie dziewczyno.
Mobbing to długotrwałe celowe dręczenie . To ze ktoś Wam ciągle mówi by wziąć się za pracę nie jest mobbingiem jesteście po prostu leniwi . Jeżeli przełożony zwraca się do ciebie np. per i..diota to jest mobbing . Pamiętajcie ze w pracy u przełożonego zawsze podwładni dzielą się na swoi i obcy . Swoi to Ci którym ufa i wiele im wybacza obcy to przeciwieństwo tych pierwszych . Może jesteś w oddziale obcych , bidulo .
Ja jestem w oddziale obcych i szef zawsze mnie gorzej traktuje od swoich czytaj zatrudnionych po znajomości.Upieram się dalej, iż jest to zjawisko powszechne w firmach państwowych.Mobbing Bardzo trudno udowodnić w sądzie.Szef nie używa żadnych epitetówzwracając się do mnie tylko ciągle podważa moje kompetencje.Cel jego działań bardzo jest przejrzysty, a mianowicie,żebym sama zwolniła się z pracy bądź załamała psychicznie ponieważ na moje miejsce ma swoich.
@00:40 , rób swoje i wykazuj się . Wiem że to mowa trawa , jak czujesz co ma zamiar zrobić .
W Kielcach afera, bo w UM jest mobbing. Jakaś kobieta zaslabla po rozmowie z przełożonym. Tyle lat minęło od tego wątku a problem nadal istnieje. Smutne.
20:52 może jest rzeczywisty problem, może okazało się, że nowy szef to już nie znajomy wujka szwagierki i fory się skończyły, może szef z innej opcji politycznej i wzajemne wygryzanie się
Pracodawcy nigdzie nie szanują człowieka, jest wyzysk i pogarda, robol ma kasę robić, jaki szacunek jakie prawa?
Farma Świętokrzyska w Borii numer jeden pod względem mobbingu, gwałconych praw pracownika oraz ochrony danych osobowych Rodo.