Nagrywac z ukrycia,stara ubecka metoda,ale sprawdza sie-vide "dycha starczy?"
Przeanalizuj dobrze czy faktycznie jest mobbing. W jednej z ostrowieckich spółdzielni ,jedna pani powiadomiła PIP o mobbingu którego faktycznie nie było. Finał był taki, że ta osoba co złożyła zawiadomienie musiała się sama zwolnić bo dużo gnoju miała na swoim koncie, teraz w ościennym miasteczku pracuje. Tu miała dobrą pozycję. wszędzie blisko, nic nie robiła dużo zarabiała a chciała lepiej a wyszło jej na złe. Przeanalizuj wszelkie za i wszelkie przeciw.
6:20 Nie znam deinicji slowa mobbing wiec troche zartem. Mialem szefa co mial swoj spis telefonow i obok pisal co kto potrafi.Pisal to dlatego ,zeby po pracy kogs wykorzystac , ja bylem tzw zlota raczka i elektronikiem i taki byl mu potrzebny, jak mu sie cos popsulo dzwonil i napraw i to mnie wkurzalo , ze mowil , no musisz bo jestem twoim szefem.Czy to mobbing?
6:56 jest to nadużywanie zależności służbowych. Na to też są paragrafy.
00.37 lepsze efekty daje podsluchuj nianiá
Jak pracodawca każe pisać oświadczenie to tez jest mobbing ?
Przesłuchiwanie kogoś po 2 godz i poniżanie pzy pracownikach podległych to mobbing w czystej postaci
Dzisiaj to praktycznie wszędzie jest mobbing. Cwaniaczki, nie znający się na niczym, obejmują stanowiska i wyzywają się na innych za swoje słabości. A do tego dochodzą sygnaliści, bo to też taki "lepszy" sort.
Krzyk w pracy to tez mobbing. Mozna spokojnie podac do sadu
Fakt.Niedoswiadczeni ludzie na stołkach po znajomościach i tyle.
Znam też Justynę która gdzie by się pojawiła tam była mobbingowana,przypadek?
W spoldzielni mobbing jak z definicji. Kierownictwu się pomyliło i traktują pracowników jak niewolników. Wydzieranie sie zastraszanie knucie i poniżanie. Wszystko od momentu objęcia władzy. Zemsta to cel który im przyświeca. Nie spoczną dopóki nie zniszczą wszystkich którzy im nie pasują. !?
Też to zauważyłem że Justyny bardzo lubią nadużywać słowa "mobbing". :-) niestety nie do konca jednak znając znaczenie tego słowa.