bylem na zakupach w tesco i byla degustacja mobilnej pizzy w galerii powiem wam ze przepis na piize i na ciasto to maja znakmity te panie co podawaly pizze mowily ze w sobote bedzie kolejna degustacja ale tylko dla najmlodszych pizzy czekoladowej. Pizza normalna znakomita ale osobiscie jestem ciekaw pizzy czekoladowej hmm..
A ja słyszałam, że właśnie niezbyt smaczna ta pizza, cienkie ciasto i spieczona za bardzo.
na degustacji zawsze jest zarypista a potem w dalszej sprzedazy sie okaze dopiero!
Ja już pisałem,na innym wątku,że jeżeli pizza po otwarciu będzie tak dobra jak na degustacji,to będzie to jedna z najlepszych obok a'propos pizzeria w mieście (wg mnie oczywiście).
Idź do lokalu i sie sam przekonaj jaka maja świetna pizze Większość ludzi nawet tam nie było a wypisują takie głupoty na forach
ja tez jadlam pizze w mobilnej i jestem bardzo zadowolona cieniutkie ciasto super wreszcie zadowolona polecam
Najlepsza pizza jest w ROMIE
chcialbym zeby ta mobilna wypalila, poki co w ostrowcu istnieje TYLKO joker, nic innego sie nie liczy :/
prawdziwa pizza ma mieć cienkie ciasto i powinna być wypieczona a nie surowa czyli ta mobilna może być extra
joker to tam gdzie czeka się 2 dni na dostawę i pizza przyjeżdża mrożona? nooo super pozdro :)
W naszym mieście tylko Primo i Nic Nowego trzymają poziom :)
sam jestes mrozony, na pizze czekam do godziny, tak jak wszedzie a dojezdza jeszcze goraca.
idę dzisiaj na otwarcie żeby spróbować co to za pizze będą robili. może na otwarciu będzie jakaś promocja. obczaję i napiszę