popieram, za 20 zł w Ostrowcu można w kilku miejscach dostać pizzę ZNACZNIE:
-większą,
-pulchniejszą,
-BOGATSZĄ W SKŁADNIKI,
-korzystniejszą ze względu na darmowe lub tanie dodatkowe ciasto,
-korzystniejszą ze względu na darmowe sosy,
-korzystniejszą ze względu na ciekawą promocję,
-lepiej znaną i zareklamowaną,
-lepiej sprzedawaną (bez zbędnego naprzykrzania się i nakłaniania do zakupu przez starszego mężczyznę o wygórowanym ego).<-----
aha i jeszcze ze znacznie większą ilością tego gratisowego sosu niż w mobilnej płatnego złotówkę. porównanie dotyczy pizzy, która w mobilnej kosztuje 21 zł:P
Czy ktoś wam każe jeść pizze w mobilnej? Jak wam coś nie pasi to omijajcie to miejsce na kilometr i dajcie innym tematom być na pierwszym miejscu na liście wątków.
tam masz tylko kase zostawic reszta ich nieobchodzi czy ci bd smakowac. kase masz im dac zarobic i nara
Czym Wy się tak jaracie? Nie ważne czy mówią o nich dobrze, czy źle - ważne że mówią. To jest dla nich tu największą reklamą. Także nie podsycajcie tak tego forum, bo chcąc napisać jakiś nafaszerowany jadem komentarz tylko pomagacie im zdobywać rozgłos.
otóż każe nam jeść właściciel podszywający się pod innych ludzi, wypisujący pochwalne komentarze na tym forum i obrażający tych którym w mobilnej pizza nie smakuje. już nie pamiętasz? bo przecież to właśnie na twój post odpowiadam, właścicielu tym razem podpisałeś się agugu, prawda?
i poco wam bylo robic taki kicz na tym forum tylko ludzi odstraszyli tam zjedza tylko ci ktorzy niejedli jeszzcze ale drugi raz juz niezjedza albo przyjedzie WLI TOP ITD to zjedza bo to buraczki
Witam drogich pracodawcow z mobilnej niechciano ze mna porozmawiac ani wysluchac to moze tutaj mnie posluchacie. Wielce Pan R ma swoje zdanie i swoj gust niesamowicie bledne myslenie na rynek ostrowiecki. Ale jak wszystko wie to ok. po pierwsze to niema to panu smakwoac co sobie tam pan wymyslil w domu to ma smakowac ludzia ilu jest takich jak pan niewielu wiec jak chce pan zmienic podejscie i zadbac o rynek i miec duza kase to prosze czytac dalej naturalne skladniki juz ludzia neismakuja ludzie wola chemie wola zjesc ze smakiem i duzo za niska cene rowniez uwielbiaja gratisty ktorych tak naprawde niema mysla ze sosy maja gratis a sosy sa wliczone w cene pizzy niech pan zrobi to samo po 2 cos wniesc nowego glupia puszke pepsi ktora w hurcie chyba z 98 gr kosztuje dac za darmo do zamowienia taki gratis puszki koli zrobi cuda nawet salatke dawac do piizy jest bardzo wiele pomyslow ale pan wie najlepiej.Jezel ktos chce byc robin hodem i zmienic 80 tysiecy ludzi i ich myslenie na swoje to prosze bardzo. Skladniki te ktore sa, sa drogie produkcja pizzy troche kosztuje przy takim obciazeniu tylko ze to niczym sie nierozni od chemicznych skladnikow nawet w smaku chemia jest lepsza nikt niepatrzy zabardzo na to co je po zjedzeniu wychodzi glodny dalej heh.papryka jest bardzo droga a na pizzy niczym sie nieroznia od trojkolorowej mrozonej z termu.polewke na pizze ktora jest bardziej smakowa niz zmielone pomidory. polska chce sie z amerykanizowac i to idzie w zlym kierunku ale idzie bardzo szybko fast food to fast food a nie dobra pizza naturalna domowa bo taka kazdy zrobi sobie sam a ludzie ktorzy chca zjesc zdrowo elegancko itd to napewno nie je piizzy tylko w lokalu. piizza jest kierowana do mlodszych.Sandwich<< kto to kupil to sie rozczarowal za 12 zloty kawalek ciasta z salata i ogorkiem szynka. prosze zobaczyc innych konkurencji oferte. ja znam ten rynek bardzo dlugi czas ja tam nieprzyszedlem pracowac jak niewolnik jak od poczatku mowilem ze chce sie do tego przyczynic zeby bylo z tego jak najwiecej kasy. Pan mnie uwazal za zwyklego pracownika pytania dziwaczne zadnych konkretnych Zastanawia sie pan jak to zrobic zeby przekonac przekonac tych ludzi ze mamy najlepsza oferte ludzie nie sa tak glupi jak sie to panu wydaje ktos zamowi ale 2 raz tego juz niewezmie oczywiscie ktos tam kupi 2 raz bo to jest w galeri komu sie bedzie chcialo leciec gdzies po pizzy jak ma obok to wezmie.Panu Jackowi niezle pan zamydlil oczy ze zamowien bedzie jeszcze wiecej i ze bedzie te 200 lub 300 dziennie. smiac sie? czy plakac? spojzalem na ulotke i wiedzialem ze bedzie moze 50 dziennie i tak jest nawet i mniej na wekendzie jest te 100 ale to jest lipa jak na takie miejsce. Ulotke panowie wzieli z branzy kredytowej? kredyty chwilowki maja podobna. ulotka musi byc rowniez skonstruowana tak zeby dziala na psychike tych ludzi. Ogolnie czuje sie obrazony zatrudniajac sie tam jak bym wiedzial ze szuka pan glabow za takie warunki to bym sie niegodzil wczoraj podziekowalem za prace pan wie czemu..(.ja niejestem glombem) barmanki i kierowcy tez rezygnuja neich pan pomysli czy to my jestesmy dziwni czy pan.Kupil by pan chociaz wode dla pracownikow siedza tam po 14 godzin i maja pic wode z kranu albo latac do tesco po wode zal. Oswiecim przeniesli do ostrowca. kto nosi kanapki do pracy na kuchni. na jedna pizze wewnetrza dla pracownikow pana niestac? psychologia nic pan tu niezdziala moze te panny tam moze pan motac jak tu wszytsko pieknnie. znam sie na tym i to widze.zostalo to panu z ostatniej branzy jaka pan wykonywal w tym jest pan dobry naprawde ;) Pierwszy miesiac tylko przytakiwalem glowa jak to szefowi i nowej pracy ale tak naprawde wiedzialem ze to nieruszy z takim podejsciem wiedzialem rzeczy ktore tlumaczyl mi pan chyba z 10 razy ;) heh ale ok. ja sie nienadaje do tej roboty bo jestem za dobry pan szuka durni ktorych sie przeszkoli i za 6 zl na zleceniu beda pracowac wiadomo umowe pan tam komus da bo musi pan.ale z glupca pan niezrobi pizzermana albo pomocnika do krojenia itd spisywania czego brakuje lub innych rzeczy. w tym trzeba miec doswiadczenie. daje pare miesiecy i lokal pada. Lokal marketing jest naprawde dobry ale produkt ktory tam idzie to tragedia.ale zycze jak najlepiej pozdrawiam.
Fajnie wymiecione. :) Szkoda, że tyle błędów. Mam nadzieję, że na kuchni bardziej znasz się niż na pisaniu.
Życzę powodzenia.
Ja i tak wiem, że najsmaczniejsza pizza to PRIMOPIZZA.
hehehehe luzik Paweł, gratulacje :)
to sobie je popraw jak tyle ich widzisz to nie bledy sa w tym momencie najwazniejsze...
Pawle, wytykając komuś błędy (tu w prowadzeniu działalności)
pamiętaj, że ktoś może wytknąć Twoje. Więc wszelakie błędy są bardzo ważne. Te dotyczące sosów i te "niekończących się zdań".
Człowieku tego się nie da czytać. Wytykasz błędy właścicielowi Mobilnej, że nie potrafi zorganizować pizzerii, którą prowadzi. TY natomiast nie potrafisz prostego zdania napisać bez zachowania zasad interpunkcji i ortografii. Tak, że przyganiał kocioł garnkowi - tak jak właściciel mobilnej nie potrafi zrobić dobrej pizzy, tak ty nawet zdania nie potrafisz napisać i się rzucasz jak ktoś ci zwróci uwagę.
Aha, idąc tokiem twojego rozumowania - jak ci pizza w mobilnej nie smakuje, to sobie ją popraw :D
Ciężko się to czytało ale rozumiem, że to było pisane pod wpływem emocji. Sam zamówiłem pizzę tylko raz. Dostałem "super hiper mega extra" (jak to piszą na stronie mobilnej) puszyste ciasto, za które trzeba dodatkowo płacić... to chyba jedyna pizzeria na świecie, w której trzeba płacić za 1/10 kostki droższy i łyżkę mąki aż 5 zł. W każdej innej pizzerii w Ostrowcu grube ciasto dostajemy za darmo. Zamówiłem więc pizzę "amerykańską" razem z sosami zapłaciłem za placek o średnicy 35 cm ... 30 zł. Myślałem, że chociaż ta pizza będzie duża, na stronie było napisane, że dla 3/4 osób. Jako, że było nas 3 postanowiliśmy to zamówić. Jak zobaczyłem pizzę nie mogłem uwierzyć, myślałem, że to pomyłka i dostałem małą zamiast dużej. Jeśli ktoś wie jak wygląda darmowa pizza, którą przy zamówieniu dużej daje za darmo margherita, to wygląda ona podobnie względem rozmiaru, średnica mobilnej jest może 5 cm większa. Najśmieszniejsza była ilość składników, które znajdowały się na pizzy. Nie dość, że pizza o średnicy 35 cm to składników było tylko troszeczkę na środku. Sos czosnkowy był tak niedobry, że nikt nie chciał go jeść, po prostu jakiś kwas. Po zjedzeniu mobilnej doszliśmy do wniosku, że jesteśmy ciągle okropnie głodni, więc byliśmy zmuszeni zamówić prawdziwą pizzę.
popieram kolegę Pawła. ja też tam już nie pracuję, bo na takie zarobki i warunki pracy to mogliby się godzić mieszkańcy z trzeciego świata, a nie kraju średnio rozwiniętego gospodarczo. może ściągniecie sobie kolorowych do pracy i będziecie robić chińszczyznę\skorpiony\rekiny\itp. to jedyne wyjście dla Was żeby kontynuować gastronomię w naszym mieście, bo ani pizzy od Was większość ludzi nie kupi, ani żaden biały dłużej u Was nie popracuje. Wykorzystajcie te pomysły, przecież nawet nie chcemy z Pawłem pewnie honorarium za nie:P
Mamy odpowiedź na post powyżej. Ta pizza jest do niczego, bo przy jej robieniu zatrudniono takie osoby jak ten cały Pawel i jego kolega (BYŁY).
Spoko fachowcy, co robią pizzę tak niesmaczną.
jaka szef kaze taka sie robi i nieucz ojca dzieci robic