Przede wszystkim - nagrywać wszystko na dyktafon w telefonie.
Może się przydać w sądzie...
Od 6 lat nic, tylko nagrywać innych.
"najlepiej przebadane, bezpieczne i skuteczne" :))
nie zdziwiło to ciebie OREGON ?
"Aplikacja prawna do kontroli policjantów i urzędników państwowych." To jakby wierzyć w mikołaja i czarownice :)
I jak połowę ludzi pozwalniają,to kto na nich będzie robił?
Sami zakasają rękawy?
Wątpię.
Na szczescie czasy na rynku pracy są dosc dobre dla pracownika. Ja odszedlem z pracy bo mi ublizał. A ze nie mam charekteru odplacania zlem za zlo wiec sie pozeganlismy. Myslal ze on jest jedynym i niezastepionym pracodawca. Okazalo sie ze w ciagu miesiaca znalazlem inna prace, za jeszcze lepsze pieniadze :) wiec moja rada: odwagi! Nie bojcie sie zmieniac pracy. Zmiany są dobre!
i żeby było śmieszniej działa! wieją gdzie pieprz rośnie jak sypniesz z rękawa paragrafami. Tak to dobra kancelaria.
Nie poddamy sie. Niech ZAMKNĄ H.O. i inne zakłady i niech nie będzie NICZEGO !!!
gdybysmy byli solidarni to prosil p[[[[[[o powrot do pracy pracodawca bez pracownikow jest bankrutem
Ci co tak zrobia beda sami pracowac albo czeka ich plajta
W naszym kraju jest już dwieście tysięcy ponadwymiarowych zgonów. Co na to prymitywy nie chcące się szczepić
Na wszystkich zwolnionych (bezrobotnych) niezaszczepionych ktoś będzie przecież musiał pracować. Najpewniej będą to osoby zaszczepione, więc nie cieszyłabym się tak bardzo z tych zwolnień
Zaszczep się debilu, dobrze że szef chce takich idiotów zwalniać, jak ktoś jest tak głupi że nie przyjmie szczepionki to do każdej roboty też się nie nadaje, bo nikt nie chce zatrudniać idiotów którzy zrobią krzywdę sobie i innym.
Debilu.S....j i nie szantażują ludzi.
Pewnie ty do niczego się nie nadajesz a nadajesz jak psychiczny.Do lekarza.
Albo w szpitalu, puścisz sobie leżąc z covidem i przypomnisz sobie, że może i umrzesz, może pozarażałeś pół rodziny, może zaraziłeś kogoś z pracy, ale najważniejsze, że nie wziąłeś udziału w "eksperymencie medycznym".
Do wszystkich którzy mówią: zaszczep się ?
Po co on ma się szczepić ?
Przecież wy wszyscy juz dawno wyszczypani a więc podobno "bezpieczni".
To co sracie w majty ?