Mój powiedział, że mnie zwolni jak ceny energii nie wrócą do normalności.
Sam bedzie zapierd...
Nie ma takiego prawa!Jeśli to zrobi to zgłoś się do prawnika.
I jak? Już 1 stycznia.
Witam, zaszczepiłem się johnsonem w sylwestra. Nie chciałem wylatywać z pracy, bo mam na utrzymaniu żonę i trójkę dzieci, w poniedziałek mam donieść szefowi paszport covidowy. Teraz trochę żałuję, ale juz mi to wisi. Teoretycznie mógłbym się sądować, bo zapytałem się znajomego prawnika i racja jest wg prawa moja, ale sądy kosztują, a po świętach krucho z kasą, nie mam na to siły i pieniędzy. Może uległem, ale nie bedę ryzykował bezpieczeństwa mojej rodziny. W koncu ta szczepionka może nie jest taka zła, jak sądzicie?
chwalisz się, czy żalisz ?
Dobrze zrobiłeś.
no to o co ci chodzi ?
o pracę ? czy o zdrowie ?
A skoro już się zaszczepiłeś, to po co pytasz "może szczepionka nie jest taka zła" ?
teraz na wątpliwości już za późno.
Zdrowia.
Połowa kupiła lewe zaświadczenie. Jak zachorują mówią ze szczepieni. W ub. tygodniu dwóch Polaków którzy przylecieli LOT aresztowali w Chicago na lotnisku. Okazało się ze kupili lewe zaświadczenie w Krakowie. Grozi im do 5 lat więzienia
A mi pracodawca kazał kłamać do sanepidu, że byłem na urlopie i tam się zaraziłem i mam pozytywny wynik,a nie w pracy .
I co zrobiłeś?
A co zrobił kłamał bo by zamknęli tą farmę z borii i wszystkich na kwarantannę.
16.21 idz sie leczyc
Raczej ci których chorzy przez tego janusza byznesu
Raczej ci których chorzy przez tego janusza byznesu
Czy kolejna teoria spiskowa okazuje się jednak faktem?
USA
Ten wniosek patentowy firmy Frajer został zatwierdzony 31 sierpnia 2021 roku i jest pierwszym patentem, który pojawia się na liście ponad 18500 do celów zdalnego śledzenia kontaktu wszystkich .......................... ludzi na całym świecie, którzy będą lub są obecnie podłączeni do "internetu rzeczy" za pomocą kwantowego łącza pulsujących częstotliwości mikrofalowych 2,4 gHz lub wyższych z wież komórkowych i satelitów bezpośrednio do tlenku grafenu przechowywanego w tkankach tłuszczowych wszystkich osób, które przyjęły...
Rozwiniesz temat z boria?
Z oficjalnych danych, które udostępnia ministerstwo pandemii wynika, że prawie 60 proc. pozytywnych wyników testów na koronawirusa w Polsce dotyczyła osób, które były w pełni zaszprycowane. Dane dotyczą okresu 23-31 grudnia. Mimo tego propaganda tego samego rządu nie przestaje namawiać co szprycowania się właśnie w imię rzekomej ochrony przed koronawirusem.
Z oficjalnych danych, które publikuje rząd wynika, że w dniach 23-31 grudnia przeprowadzono badanie na obecność koronawirusa SARS-CoV-2 prawie 91 tys. osobom. Portal nczas.com zwraca uwagę, że „57,08 proc. z testowanych, czyli 51 824 osoby, były osobami zaszczepionymi”. Z kolei osoby czyste stanowiły „42,92 proc., czyli 38 972 osoby, przetestowanych zakażonych koronawirusem”.
– Dlaczego więc MZ podaje statystyki, w których niezaszczepieni stanowią wciąż ogromną większość wśród zakażonych? Wszystko za sprawą prostej manipulacji. Wyliczając procenty, MZ bierze pod uwagę wszystkie zakażenia w Polsce od momentu rozpoczęcia szczepienia drugą dawką, czyli od 17 stycznia br. Tego dnia podano 3 tys. drugich dawek. W styczniu czy lutym praktycznie nikt w Polsce nie był w pełni zaszczepiony (za takie uznaje się osoby 14 dni po drugiej dawce, wszelkie wcześniejsze zakażenia, np. dwa dni po pierwszej, albo siedem po drugiej dawce lądują w statystyce niezaszczepieni), przez kraj przechodziła trzecia fala i notowano po kilkanaście tysięcy dziennych przypadków zachorowań na COVID-19, a zakażenia z tego okresu wlicza się do ogólnej statystyki zaszczepieni/niezaszczepieni