Twoja siostra i matka mogły tam być, więc uważaj, bo jeszcze ci zajrzą przez ramię i nie dostaniesz kolacji.
Nie martw się o mój brzuch.One są mądrymi kobietami.A siostra właśnie z uśmiechem naciska enter.
Potwierdzając zakup biletu na Słowację, gdzie polskie kobiety (te mądre i te niemądre) jeżdżą, by wcale nie z uśmiechem dokonać aborcji :)
Coś ty dykta oczadział? Ja o kolacji a ty co o Słowacji? Co sobie chcesz usunąć? Coś czego dawno niema?
To o tej twojej wymyślonej siostrze pisałem :) Ja nie wnikam, dlaczego miałaby sobie coś usuwać, skoro tylko ci pomagała z enterem.
A z czego będzie 500+ ?
Jeśli ktoś bierze a nie płaci to nic nie straci na podwyżkach.
Dziś, 17:42 nie chodzę na wybory bo niema na co głosować .A poglądy mam prawicowe
ANI KROKU W TYŁ I NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ TARGOWICĄ BRAWO PiS
Brawo PiS.
Jak to nie płaci? Zawsze płaci jak tylko coś kupuje. Wszystkie podatki nałożone na przedsiębiorców (na ich firmy lub na nich prywatnie) powodują wzrost cen. Ot takie odwieczne prawo rynku.
Co Ty klepiesz jak nie straci? Straci tyle samo co każdy na podatkach nowych RTV, deszcz, podatek cukrowy, małpki etc po prostu będzie miał mniej w kieszeni niż w roku 2020. To jest po prostu świństwo, aby w takich czasach takie rzeczy wprowadzać. Inne kraje tak nie robią! Ludzie boją się o pracę firmy upadają, płacą mniej przez COVID ludziom, a te darmozajdy nowe podatki dla wszyskich.
Oczywiście na tvpis się znalazło 2mld zł powiedzcie mi jakim cudem istnieją prywatne stacje i jeszcze zarabiają a TVP TRACI 2 MILIARDY ZLOTYCH W ROK majac abonament jeszcze
ANI KROKU W TYŁ I NIE PRZEJMOWAĆ SIĘ TARGOWICĄ BRAWO PiS
bo emeryci ,renciści i ludzie w podeszłym wieku są zwolnieni z płacenia i tą różnicę pokrywa państwo.
ale już nie są zwolnieniu z Vatu, a wszystkie te podwyżki wpływają na ceny w sklepach
Jest źle
Może być jeszcze gorzej bez względu kto będzie rządził
Będzie gorzej, bo ktoś to będzie musiał posprzątać.
a co ma dotacja do TVP i ceny w sklepach?