Pamiętacie jakies?
Ja pamiętam zabicie młodego chłopaka na gutwinie, zabicie młodej dziewczyny na słoneczku i w browarze
zabicie chłopaka w wąskie uliczce
ostatnio na łąkach denkowskich
zabicie nastolatka na Rosochach
O co chodzi z tym wątkiem? Ktoś lubi wspominać morderstwa?To ma być zabawne?
Morderstwo młodej dziewczyny na Kirkucie. Szczegółów nie pamiętam ale to chyba było po studniówce.
To chyba cygan wtedy ją zabił i to było z 30 lat temu.
Zabójstwo nastolatka przez pedofila przy ul. Ogrodowej.ale to odleglejsze czasy.
Podobno w miejscu gdzie znaleźli tego chłopca jest tablica upamiętniająca to zabójstwo. Wie ktoś, w którym to jest miejscu?
Ty nie masz ciekawszych zainteresowań? Opowiadałeś już o swoich fascynacjach na Policji?
Czy w mojej wypowiedzi jest coś nielegalnego, że miałbym o tym z Policją rozmawiać? Moim zdaniem należy z szacunkiem zachowywać pamięć o tych zbrodniach ku przestrodze dla innych. Ta zbrodnia na przykład pokazuje jak ważne jest, aby przestrzegać swoje dzieci przed ufnością do obcych...
Kręcą cię takie tematy?Badał cię kiedyś psychiatra?Przestań ściemniać, bo kiepsko ci to idzie.Mam nadzieję, że jesteś już na celowniku...
Wiem, byłem przy tym jak wyciągali jego zwłoki że studzienki. Byłem wtedy w podobnym wieku, jak ten chłopak. Dawno tam nie byłem, choć to niedaleko.
Udusił ją jej własnymi rajstopami...
co za ludzie jebnięci. Chyba sami macie coś za uszami skoro morderstwa to dla was temat tabu.
Gdyby to był temat tabu - to nie pisaliby. Najpierw poznaj znaczenie słów. Ten watek też mi się nie podoba. Ale to forum i jego poziom zapewne nie będzie oszałamiać.
Właśnie dlatego, że wiadomo jaki poziom reprezentuje to forum, takie wątki nie powinny się ukazywać bo chodzi o uszanowanie uczuć rodzin ofiar. Nie umiem zrozumieć dlaczego, co jakiś czas ktoś odświeża ten temat? Może niech nam wyjaśni.
Jeden zbiera znaczki, a drugi interesuje się kryminalistyką. Proste. A jeszcze sprawy z okolicy zamieszkania sprawiają, że są jeszcze bardziej interesujące. Wszystko jest dobrze, dopóki zachowany jest szacunek dla zmarłych i ich rodzin.
Dlaczego uważasz, że rodziny zamordowanych chcą żeby o tym zapomnieć?