Wystarczylo by po prostu pracować dłużej niż od 7 do 14 czy 15. To najważniejsza część drogi i powinno to się odbywać na dwie zmiany, tym bardziej że jest już ciepło i dłużej widno. A teraz jadąc rondem po godzinie 17 nie ma tam żadnego robotnika i sprzętu.
Kładkę dla pieszych przez Kamienną robili rok :) Pomysł sobie ile czasu będą tworzyć przy moście. Mam okazję dość często jeździć do Kielc i remont części "miejskiej" kładki nad torami wygląda tak, że dwóch stoi na dole i o czymś między sobą rozmawia, jeden udaje, że coś tworzy przy ich kontenerze, a ostatni coś tworzy na górze. Na początku miesiąca instalowali oświetlenie i wylewali schody, więc pomyślałem sobie, że być może jeszcze tydzień przy takiej pogodzie i da się chodzić bezpiecznie. Niijak nie ma się ku końcowi :)
W Polsce jest bieda, a będzie jeszcze gorzej, bo Polacy muszą utrzymywać 7 milionów ukraińskich nierobów
Najważniejsza inwestycji w Ostrowcu remont głównej ulicy i mostu a godzina 15 niema nikogo soboty wolne w takim tempie nie liczył bym na szybki koniec.
Szkoda, że nie robi tego inna firma. Byłem na Zachodnim w Warszawie. Tłuką tam robotę w dzień i w nocy, świątek, piątek. Budimex tam robi.
Budimex tak tam tłucze robotę w dzień i w nocy już od ponad 2 lat i jeszcze rok im zejdzie.
No robi to tam wrażenie. Gigantyczna budowa. Chyba najwieksza w Polsce. Są filmy na YT o Zachodniej. Imponujące. Są więc dobrzy wykonawcy w Polsce.