za orlenem na opatowskiej lub za fiatem na sandomierskiej
Ta nowa na BP. Myłem kilka razy już i jestem zadowolony. Trzyma formę a inne już nie domywały po miesiącu.
Na 11 listopada lub na żeromskiego za tesco
Tylko BP i Sandomierska za Fiatem-obie są produkcji BKF-a to najlepsza marka,
Jak Bkf to najlepsza marka to życzę dużo zdrowia i wytrwałości podczas mycia.
była mowa o najlepszej..... Orlen ---ul. Opatowska
W takim razie to Sandomierska ,bo BP ten sam standard ,ale mało stanowisk i długo się czeka
Wyłącznie Sandomierska-jeśli tam nie widzicie kolejek ,to tylko przez ten dojazd, nie każdemu chce się czekac na tych durnych światłach,ale jakośc mycia rewelacja od samego początku -trzyma fason. Wlaściciel nie musi oszczędzac na proszku ,ma jeszcze inne interesy.
A ja się nie zgodzę z tym.....na Sandomierskiej na początku myło się idealnie i każdemu to mówiłem i polecałem.Ostatnio myłem i co mnie zadziwiło myłem nawet na tym samym stanowisku... to już nie to samo mycie. nie mówiąc już o woskowaniu....sama woda.
Na PRAWDE TERAZ NIE POLECAM SANDOMIERSKIEJ
BP ok. tylko kolejki ale warto.....
A ja nie zgodzę się z Tobą-od chwili otwarcia korzystam z tej myjni,początkowo myłam sama -było różnie,ale od kiedy p.Włodek tam pracujący myje samochód jest extra,to może nie wosk,ale wprawa.
A ja bym był zdania ,że wosk.....
Samochód myje nie pierwszy raz więc wprawa jako taka jest.Nie oceniamy wprawy tylko myjnie i stanowczo powiem Sandomierska była bardzo dobra .ale tylko na początku...ale aby sprawdzić to jeszcze raz w środę pojade tam i tradycyjnie umyje auto za 8 zł i ponownie się wypowiem.....
ja myję juz od paru lat na myjkach bezdotykowych i według mnie najlepsze to na sandomierskiej za FIATEM,w orlenie na opatowskiej i na nowym zakładzie pierwsza w ostrowcu i najlepsza a najgorsza to przy hotelu tarnowskich cisnienie jak by mył z węża
Idą święta czy nic się nie zmieniło w Waszym rankingu?Trzeba ładnie wyglądac na święta.
to masz dobrą wprawę jak myjesz za 8 zł ... ;)