Na 11 listopada lub na żeromskiego za tesco
Ta na Żeromskiego to porażka
Tylko BP i Sandomierska za Fiatem-obie są produkcji BKF-a to najlepsza marka,
była mowa o najlepszej..... Orlen ---ul. Opatowska
A ja się nie zgodzę z tym.....na Sandomierskiej na początku myło się idealnie i każdemu to mówiłem i polecałem.Ostatnio myłem i co mnie zadziwiło myłem nawet na tym samym stanowisku... to już nie to samo mycie. nie mówiąc już o woskowaniu....sama woda.
Na PRAWDE TERAZ NIE POLECAM SANDOMIERSKIEJ
BP ok. tylko kolejki ale warto.....
ja myję juz od paru lat na myjkach bezdotykowych i według mnie najlepsze to na sandomierskiej za FIATEM,w orlenie na opatowskiej i na nowym zakładzie pierwsza w ostrowcu i najlepsza a najgorsza to przy hotelu tarnowskich cisnienie jak by mył z węża
Idą święta czy nic się nie zmieniło w Waszym rankingu?Trzeba ładnie wyglądac na święta.
To jedż na Sandomierską -błem tam dzisiaj-środki extra,ciśnienie też i nie ma kolejek
Dzięki-nie wiedziałem,że tam wogóle jest myjnia-sprzęt w porzo
dzisiaj umyłem swą furę za 4 zł na opatowskiej, skakałem wokół niej jak orangutan, dziękuję dobranoc.
Ale ja mówiłem o Sandomierskiej za blacharnią Fiata- nie o Opatowskiej ,to nie ta sama lokalizacja -więc nie wiem za co mi dziękujesz
czyli 1 złoty kiedyś za 60 sekund, teraz 50 sekund za 1 złotych. Potrzebny jest audyt w takich miejscach.
Na sandomierskiej byłem dwa dni temu i ciśnienie było trochę lepsze niż u mnie w kranie. Nie wiem kto tu takie bajki sieje o tej myjni. Według mnie, jest gorsza od tej kolo Castoramy.
Sandomierska... zdecydowanie. Ale jak ktoś będzie na południu kraju niech się umyje na myjniach TIXEWASH. To są prawdziwe myjnie, które myją.
BP to ehrle a za fiatem BKF,
Jacek to Ty ? :D
tak, tak chciałbym zobaczyć tego idiotę jeżdzącego myć samochód 100 km do stalowej, :-)