Ja myję na wprost Budmatu. I ciśnienie i proszki ok, nie oszczędzają na klientach czego nie mozna powiedzieć o tej na Żeromskiego. Dziw bierze że tam jeszcze ktoś jeździ - lepsze ciśnienie mam w domu w kranie niż podają na Żeromku.
Dla mnie najlepsza Budmat, a najgorsza- Żeromskiego.
Ta na BP na Waryńskiego nieźle domywa...mieszkam blisko 11 listopada ale wolę dalej podjechać bo ta na 11-ego to już zabytek, nie domywa i niektóre stanowiska często nie działają lub się zacinają. Polecam BP.
Na BP jest za mało stanowisk i za mało miejsca,lepsza jest na Sandomierskiej i nie trzeba czekac.
Myłem dzisiaj autko w bezdotykówce na BP. podsumuje jednym słowem BEZNADZIEJA!!! Kiedyś myła najlepiej w Ostrowcu, a dzisiaj jakim brudnym samochodem wjechałem takim brudnym wyjechałem... Wszystkie są dobre jak są nowe i chcą klientów sobie nagonić, ale wszystko do czasu.
To jedż na Sandomierską -błem tam dzisiaj-środki extra,ciśnienie też i nie ma kolejek
Dzięki-nie wiedziałem,że tam wogóle jest myjnia-sprzęt w porzo
dzisiaj umyłem swą furę za 4 zł na opatowskiej, skakałem wokół niej jak orangutan, dziękuję dobranoc.
Ale ja mówiłem o Sandomierskiej za blacharnią Fiata- nie o Opatowskiej ,to nie ta sama lokalizacja -więc nie wiem za co mi dziękujesz
fakt obok palacu Tarnoeskich lipa jest!!!jakby nie mielio szczotek to nic nie myje!!!!szkoda kasy
Na początku wszystkie są dobre jak sie otwierają,a puzniej mniej środków,mniejsze ciśnienie i redukcjia czasu działania za 1 zł,to standard
czyli 1 złoty kiedyś za 60 sekund, teraz 50 sekund za 1 złotych. Potrzebny jest audyt w takich miejscach.
Na każdej z tych myjni ciśnienie jest wystarczające. Chcielibyście sobie samochód "obrać" z lakieru?
Na sandomierskiej byłem dwa dni temu i ciśnienie było trochę lepsze niż u mnie w kranie. Nie wiem kto tu takie bajki sieje o tej myjni. Według mnie, jest gorsza od tej kolo Castoramy.
Ty człowieku albo jesteś z tej myjni na Żeromskiego,albo plecież od rzeczy-gośc na Sandomierskiej zainstalował już na początku dodatkową pompę za 10 kawałków,żeby mu ciśnienie nigdy nie padło-jeśli było dobre przed świętami-gdy myły na raz wszystkie stanowiska,to tym bardziej teraz ,gdy nie ma ruchu
Czy to ty jesteś właścicielem tej myjni, skoro wiesz ile wydał on na nową pompę?
Na Żeromskiego dobrze auta nie da się spłukać.
I cały jesteś opryskany, przez gościa z drugiego stanowiska