na budmacie cisnienie spadlo.... samo?
jest gorzej niz na zeromskiego!
11 listopada? chyba to jakis zart.
od jakiegos czasu zmniejszyli cisnienie wody i jest kicha!!!!
Sandomierska... zdecydowanie. Ale jak ktoś będzie na południu kraju niech się umyje na myjniach TIXEWASH. To są prawdziwe myjnie, które myją.
Idą zaduszki ,trzeba dobrze wyglądac-jak tam nasze myjnie, kto prowadzi w rankingu?
TIXEWASH już jest w Stalowej Woli, naprawdę miałeś rację, takich myjni nie ma u nas. Samo to że koleś który ma dwa salony samochodowe myje na tej myjni nowe auta. Ja tam jeżdżę serwisować swoje auto. Niestety Ostrowiec 100 lat za murzynami.
byłem w Stalówce na święta i umyłem sie na tym tixewashu... ta myjnia to myje. po niej auto jest czyściutkie. nawet gadałem z właścicielem i mówił że z zamknietymi oczami poleci te firmę.
Ja myłem na tej myjni w Rudzie Śląskiej... super domywa nie ma problemu z jakimś starym brudem. Może ktoś z naszych Ostrowieckich notabli zafunduje nam takie cacko
Na kużni mają taki dobry sprzęt ,że jako jedyny zamarzł podczas tej zimy i w ogóle nie myje -chyba sama woda
A co to jest za firma Apez ze starachowic? wiecie coś na jej temat?
Ostatnio myłem w 11- listopada...... niestety jedna wielka pomyłka prawie nie było proszku tylko sama woda i nie domywało.....a właściwie to nie myło prawie wcale tak jak samą wodą..... woskowanie to samo samo woda o wosku ktoś zapomniał chyba....... szkoda, że nie było nikogo z obsługi bo miałem ochotę iść i zglosić czego robią ludzi w balona.....NIE POLECAM....
Buduje się jakaś nowa na Żabiej, gadałem z właścicielem podobno ma być supernowoczesna i to ze szczotkami myjącymi.
ja myłem na Żeromskiego jest ze szczotką i według mnie jest najlepsza.Można cięszkie zabrudzenia domyć szczotką jest ok.
Na Żabiej powstała nowiutka myjnia Tixewash, ze szczotkami. Dopiero ją uruchamiają, myłem już na niej całkiem przypadkowo. Nie będę jej chwalił, sami spróbujcie. To jest po prostu myjnia po której nie trzeba domywać szyb czy innych zakamarków.
Zgadzam się z kolegą, myjnia bardzo dobra i bardzo długi czas mają za złotówkę, ponad 60 sekund.
bardzo bardzo dobra myjnia tylko na Żabiej