weź wiadro ze sobą i trochę wody bo z takim ciśnieniem jak na Sandomierskiej to lepiej samemu umyć:)
nowa na żabiej jest okej dobre ciśnienie dużo czasu.
Oby tylko sie to nie zmieniło po jakimś czasie.
Na żabiej umyłem mondeo za 5 zeta z woskowaniem a był taki gęsty że aż zacieki zostały, oby tak zawsze a nie na rozruch, na kuzni za 8 nie umyłem oczywiście bez wosku...
nie ma co gadać obiektywnie trzeba stwierdzić, ze myjnia myje bardzo bardzo dobrze, a szczotki to rewelacja, leci z nich bardzo dużo piany i nareszcie można domyć auto. Czas jest bardzo długi. Polecam z czystym sumieniem
ten tixewash jednak myje. narazie wszystko fajnie tam hula zobaczymy czy za pare miesiecy cisnienie im nie oslabnie jak u calej reszty
To braweranu dosypia i im skoczy:-) a tak na powaznie to najlepsza myjka w okolicy
Podzielam zdanie że na żabiej najlepsza. Myłem w Budmacie, ale kolega mnie namówił żebym spróbował na żabiej i jest super.
Byłem na Żabiej -szczotki rysują lakier,żadna rewelacja-ale wiadomo że nowy interes rozreklamować trzeba-tylko Sandomierska
Chłopie zastanów się co piszesz... napisz że myjnia może nie domywać, że ci się kolory nie podobają, albo wymyśl 100 innych rzeczy, ale nie takie bzdury! Szczotki są z naturalnego włosia, przez nie non stop leci woda, więc nie ma możliwości aby zawieruszył się jakiś kamień. A na Sandomierskiej myjnia technologicznie jest o dwie dekady za tą na żabiej. Ja myję swoje czarne auto prosto z salonu je wziąłem i dlatego je tam myję bo używany jest do mycia płyn a nie proszek i właśnie szczotki z włosia a nie sztuczne. Proszek taki jak na Sandomierskiej czy w Budmacie myje nawet w miarę, ale piaskuje auto co jest faktem. A jesli napiszesz że sie rozpuszcza to są bzdury bo na tym polega jego działanie że myje dzięki mikrotarciom. Każdy ma prawo wyboru. Ale nie oczerniaj ludzi. A jak masz stare auto które nigdy nie było domyte bo myjesz na kiepskiej myjni a po umyciu szczotką wyszły rysy spod brudu to powinieneś się cieszyć że już wiesz co masz do zrobienia. A tak na marginesie dlaczego nie zgłosiłeś tego że uszkodziłeś auto na myjni? Chyba że myłeś samą szczotką bez wciskania programu bo chciałeś oszukać i podrapałeś auto brudem z własnego auta. A jak jesteś z konkurencji to sam strzeliłeś sobie w kolano i powinieneś się trochę douczyć jak należy krytykować. Kultury chłopie, kultury...
Z tym rysowaniem to kolego przegiąłeś. Szczotki są właśnie super. Mam czarne auto i tylko na żabiej myję. Kiedyś myłem na Sandomierskiej, ale bez szczotek nie umyjesz. Komary, muchy i sól to jest nie do umycia bez szczotki. Bez dwóch zdań polecam żabią.
tak, ta myjnia myje najlepiej, jestem mile zaskoczony
ta myjnia nieźle namieszała w Ostrowcu... Na Sandomierskiej na BKFie bardzo ludzi ubyło i na Ehrle jeszcze więcej bo nie mają szczotek a w zimę to jest niezastąpione. Myjka na żabiej NAJLEPSZA!
czyżby obroty spadły i reklama darmowa konieczna-kiedyś była jedna na całe miasto -teraz jest 6-a wy pieniędzy coraz mniej -ot i wyjaśnienie
nie mam pojęcia po co to koleś napisałeś... tutaj ludzie oceniają produkt... dziwię się że zaakceptował to admin tę wypowiedź
ŻABIA tylko żabia. BKF i EHRLE są dobre na 6 do 12 miesięcy. Później lipa a poniżej 10 stopni zamarzają.
Facet dba o reklamę-co kilka dni wznawia wątek aby goście nie zapomnieli gdzie w tych trudnych czasach zawieść gotówkę.Dokładnie podaje nazwy producentów konkurencji starannie omijając swoją nazwę-tixewash to jeden z tańszych producentów,a jeśli coś kosztuje połowę taniej to nie może być lepsze niż wyroby najlepszych producentów,a takimi są BKF i ERLE