Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Myjnia bezdotykowa

Ilość postów: 99 | Odsłon: 15917 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 76

Odp.: Myjnia bezdotykowa

na żabiej ! :)

Gość_Prof
      Zgłoś
      Odpowiedz
      • Odp.: Myjnia bezdotykowa

Tak mi się jakoś skojarzył tekst z kabaretu. Koledzy rozmawiają: wiesz moja żona jest jak myjnia. Taka higieniczna? Nie taka bezdotykowa.Pozdro.

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 80

na zabiej lipa zero cisnienia!

Gość_kamula
        Zgłoś
        Odpowiedz

Na Samsonowicza lub obok Fiata.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

a obok fiata jeszcze jest ta myjnia? bo tam pustki jak choroba. Na żabiej jest najlepsza bez dwóch zdań.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 83

kamula musisz mieć niezłe ciśnienie, że na Żabiej tak myją hahahahah.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Super myje się też w Publimie teraz, ale na Żabiej równie dobrze jak rok temu. Ciśnienie jest dobre myjnia domywa. Szkoda tylko że w Publimie są tylko 2 szczotki, czasem trzeba czekać.

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

Widzę, że są dwa wątki dotyczące myjni bezdotykowych, więc i w tym umieszczę swój komentarz i jak sądzę obiektywny: "Do wszystkich, którzy zachwalają myjnię na ul Żabiej. Dzisiaj myłem tam samochód; i to, że myłem a nie umyłem to najwłaściwsze stwierdzenie i określenie stanu faktycznego. Dla każdego klienta, który korzysta z jakichkolwiek usług ważne jest co dostanie za swoje ciężko zapracowane pieniądze, a te na tej myjni umykają szybciej niż trwa spluniecie pestki przez lewe lub prawe ramię. Wrzucone złotówki zamieniane są na impulsy, które bardzo szybko ulatniają się z ekranu mocno reklamowanej przez właścicieli myjni typu TIXEWASH. Czytałem kilka opinii, iż tworzą się tam kolejki, bo myjnia jest tak taka dobra. Owszem są, ale z tego powodu, że do dokładnego umycia samochodu potrzeba naprawdę dużo czasu a co się z tym wiąże i dużej ilości kasy wrzuconej do automatu. Od lat korzystam z myjni na terenie Ostrowca i za najgorszą uważam tę przy ulicy Żeromskiego a na drugim miejscu od końca umieściłbym właśnie tę przy ulicy Żabiej. Jedne z lepszych myjni, to myjnie typu EHRLE i gdziekolwiek jestem w kraju to z nich korzystam, bo najlepiej zmywają brud z nadwozia. Niestety, jak właściciel pazerny na kasę to i czas mycia za te przysłowiową złotówkę krótszy".

Gość_tip
              Zgłoś
              Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 88

Jak czytam wypowiedzi o szczotkach to mi się "serce kraje" - skąd wiecie kto przed wami tymi szczotami mył? Może jakieś Pajero po bałtowskich bezdrożach. Naprawdę tak nie lubicie swojego auta? Pod ciśnieniem wszystko zejdzie, a asfalt, komary itp. ściąga się specjalnymi środkami, a nie szczotką, no ludzie....

Co do Żabiej - ja jestem zadowolony i bardzo dobrze mi się tam samochody myje. W którymś z wątków czytałem również, że myjnia na Kilińskiego jest beee - chyba konkurencja się wypowiadała, bo pojechałem raz i od tamtej pory jeżdżę tam na okrągło. Świetna myjnia!! Na 11 Listopada za 5 zł oblecę Golfa V myciem i płukaniem. Na Kilińskiego myciem, płukaniem, woskowaniem i wodą zdemineralizowaną. Ktoś narzeka na czasy na Żabiej - tam trzema programami auto oblatuję, więc jeśli chodzi o czasy to 11 Listopada przegrywa z kretesem. Na Żeromskiego, czy tą nową na Waryńskiego nie jeżdżę, bo jak się raz zrażę, to więcej nie korzystam. Na Sandomierską natomiast za daleko. Dla mnie więc Żabia i Kilińskiego najlepszymi myjkami w mieście :)

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

kolego szanowny, szczotkę możesz nawet w piachu zamoczyć i nie podrapiesz auta, tak jest zbudowana szczotka że woda wymywa na bieżąco to co jest w szczotce, chyba że nie wciśniesz programu i chcesz zaoszczędzić, ale to już oszukujesz i narażasz się na nieprzyjemności.

Obecnie najnowsza i jedna z najlepszych myjni to myjnia na długiej przy hurtowni olejów. BARDZO DOBRZE MYJE

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

PUBLIMA - dziś po 16 myłem na stanowisku z proszkiem i jestem w szoku tak dobrze umyłem. Chyba zmienili chemię.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 91

szczotka sama z siebie drogi kolego rysuje lakier

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Kolego skoro chcesz samą szczotą "masować" brudne auto i nie włączasz programu ze szczotką tzn. że chcesz oszukać właściciela i narażasz się na zarysowania z własnej winy. Szczotka nie ma prawa rysować jeśli włączymy program 2. Prawda jest taka że bez szczotki to możesz opłukać z kurzu a nie umyć auto. To jest przewaga tych myjni nad tzw. bezdotykowymi. Ja ostatnio korzystam z myjni bezdotykowej na ulicy długiej, na samym końcu. Nowiutka myjnia, bardzo dobrze myje. Mam nowe czarne auto i ZAWSZE KORZYSTAM ZE SZCZOTEK. Zauważyłem że jak myłem poprzednie auto proszkiem, to po pierwsze auto było niedomyte, a po drugie po którymś z kolei myciu zauważyłem ze lakier matowieje. Zapytałem lakiernika i uświadomił mi że proszek piaskuje samochód i zdecydowanie polecił myjnie ze szczotkami i na chemię płynną. Jeżeli miałeś podrapane auto to sprawa prosta idź do właściciela i żądaj zwrotu kasy! Polecam myjnie na długiej koło hurtowni olejów.

Gość_Marek
            Zgłoś
            Odpowiedz

Marek poedukuj się trochę może na temat kosmetyki samochodowej, a potem się wypowiadaj ok? Bo tylko się ośmieszasz takimi tekstami. Potrafię się obsługiwać, uwierz, przyciskami na myjce i wiem który program jest do czego. Taką szczotką to można co najwyżej felgi wymyć. A jeśli dla ciebie rysowanie lakieru to krecha i podrapanie widoczne z daleka to brak mi słów. Może postaw to swoje cudowne nowiutkie auto pod słońcem albo halogenami i zobacz jaki masz piękny, nieporysowany lakier. Swirli oczywiście nie ma i jest piękna powierzchnia. Może powinieneś założyć porady odnośnie kosmetyki samochodowej. A proszkiem piaskujesz lakier... Pisałeś to z ironią czy zupełnie na poważnie? Wpisz sobie u wujka googla autodetailing albo kosmetyka aut, poczytaj uważnie z miesiąc i napisz jeszcze raz tego posta

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

żenujący jesteś gość...... klientów ci ubyło? każdy myje szczotkami.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Tyle potrafisz odpowiedzieć? :) Nie potrafisz przyznać się do błędu? Dobry jesteś :) Nie mam działalności i nie namawiam nikogo do myjni ręcznych, tylko do mycia w domu zgodnie ze sztuką, a jak nie to na bezdotyku niech myją, ale omijają te nieszczęsne szczotki. Ty jak chcesz to i wyciorem sobie myj, ale ludziom w głowie nie mieszaj głupotami.

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Ale nie rozumiem Panowie sporu. Najlepsza sprawa trzeba jechać umyć tam gdzie klient pisze na długiej na tych szczotkach a później na proszku np. na BP i każdy sam rozsądzi. A gość z 5:29 to chyba żyje jeszcze w latach 80-tych lub 90-tych. Komu się chce myć auto w domu??? tym bardziej że nie wolno tego robić ze względu na ochronę środowiska. Kto ma czas na to? chyba że się jest emerytem. Ja myłem i szczotką i proszkiem, ale nie powiem jaki efekt, bo nie chcę nikomu robić reklamy.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz
9 postów w tym wątku zostało wyłączonych z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Kamo Polska Kamil Pastuszko
Branża: Elektryczne usługi
Dodaj firmę