Na COVID-19 najlepsza wit C, paracetamol i cieple lozko. reszta ściema?
Tak jak przy grypie
paracetamol to rakotwórcza trucizna
Bzdura foliarzu.
I chędożenie
Na powiedzieć co to ma miejsce ze swoim synem razili w tym roku powinienem zrobić z nich można przeniknąć w piekle i tam kogoś kto dał ci się nie
paracetamol zabija częściej niż twarde narkotyki heroina, kokaina.. to właśnie medycyna rockefellerowska, zastąpili leki naturalne syntetykami - truciznami z tlenkiem tytanu , np. polopiryna była kiedyś z kory wierzby
Zapomniałeś zalecić jeszcze częste odwiedziny rodziny i przyjaciół, by móc im opowiedzieć podczas choroby jaka to ściema z tym covidem.
No nie wiem czy ściema. Coraz więcej ludzi jednak choruje.
Foliarz, czy jak ci tam,weź żesz ty naukowcu z Pierdziszewa Dolnego skończ pisać o tych swoich światowych odkryciach, bo zęby zaczynają boleć na widok twojego nicku. Czyżbyś tworzył swoje fantasmagorie pod wpływem "twardych narkotyków", które tak zachwalasz?To by się zgadzało, bo piszesz tak, jakbyś ciągle był na haju. Od dawna nie mogę wyjść z podziwu, dlaczego do tej pory nie jesteś rozliczony ze swojej szkodliwej działalności na forum?
Bo kontrowersje > kliknięcia i komentarze > więcej wyświetleń reklam > hajs.
gdzie ta moja szkodliwa działałność poprzez uświadamianie o tych truciznach?
https://m.facebook.com/groups/402576940080235?view=permalink&id=799106170427308
potem ci poszukam o bojowym gazie musztardowym w chemio "terapii" podawanej chorym na raka
Szerzenie dezinformacji to przestępstwo, na facebooku to i ja sobie mogę napisać, że po wypiciu wody święconej zaszłem w ciążę. To żadne źródło. Lubię cię czytać dla pośmiania, jak prawie wszyscy tutaj, ale moim zdaniem ty jeden swoimi postami zabiłeś więcej ludzi niż covid w całym kraju, gdy np. zaniechali wizyty u lekarza, zrezygnowali z maseczek lub zaczęli leczyć raka moczeniem dupy w wodzie z pokrzywami.
jakie dezinformacje?
https://wiadomosci.wp.pl/paracetamol-trucizna-bez-recepty-6031564789650049a
"czytamy w najnowszym wydaniu tygodnika "Uważam Rze"." - to tyle jeśli chodzi o wiarygodność. To ta sama gazeta negowała ocieplenie klimatyczne, podając argumenty naukowca, który twierdził dokładnie coś odwrotnego
więcej ludzi zabiły maseczki niż pseudo wirus
Więcej ludzi zabiło picie wody niż wódki.