W granicach od 600 do 800 tysięcy złotych gminę Ostrowiec Św. kosztować będzie budowa pumptrack-ów na terenie osiedla Pułanki w Ostrowcu Św. Ostrowiecka Spółdzielnia Mieszkaniowa ograniczy się jedynie do przekazania terenu miastu – w jakiej formie? Jeszcze nie wiadomo. W ramach inwestycji powstaną trzy tory do wyczynowej jazdy rowerem, a także miejsce dla kibiców i na organizacji eventów. Czy pomysł przypadnie do gustu wszystkim mieszkańcom tej części Ostrowca Św.?
Brawo . Świetnie . Prezydent tobi dużo dobrego dla miasta
mam inne zdanie.Jak w zyciu dla jednych dobre dla innych ceniacych swiety spokoj NIE
Wyprowadz sie. Nie potrzebujemy zrzedzacych madek z bombelkami
Te bombelki podrosną i będą beneficjentami tego projektu. Mnie to nie grzeje ale myślę że super sprawa
Moze by tak prawdziwa silownie zrobili z drazkami i mozliwoscia gimnastyki
Teraz duze pieniadze sa wydawane na pseudo maszyny silowe a to poprostu zwykly bubel
Na siłowni ludzie ciężko oddychają przez co rozpylają wirusy
Przecież to teren z dala od bloków. Dla osób ceniących święty spokój polecam domek w Bieszczadach z dala od innych ludzi. Tu jest miasto i na osiedlach musi być miejsce atrakcyjne dla dzieci.
Syn jest zachwycony, ja też! Wreszcie nie będzie trzeba chodzić do Parku Miejskiego na drugi koniec miasta.
Ciekawe czy wstęp będzie z kodem qr. Segregacja sanitarna postępuje. YT >>> Ewa Pawela. Jak wykończyć NWO nie wstając z kanapy.
Oni już to nazywają inwestycją!!! Po jakich szkołach oni są?
A może wybudować mieszkania.Ze dwa bloki by powstały
Ta. Ze dwa bloki :) za 1mln chcesz blok wybudować? Ty lepiej sprawdź ile w Polsce kosztuje wybudowanie 100metrow zwykłej drogi.
A po co bloki? Mieszkań na sprzedaż w Ostrowcu bardzo dużo. Co stawiać bloki tym co nie płacą? Do pracy, bo tej w Ostrowcu nie brakuje.
A jak nazwiesz inwestycje w sport? Np. Budowa orlików? Co to takiego? I jak powinno się nazywać wg twojej szkoły?
Darmowe wydawanie pieniędzy.Pieniądze te można by wydać na utworzenie nowych miejsc pracy.
Ta. Utworzenie sztuczne miejsc pracy na pewne będzie miało efekt. Po jakiej szkole ty jesteś?
Taa. Utworzenie sztuczne miejsc pracy na pewne będzie miało efekt. Po jakiej szkole ty jesteś??