Zgodnie z Uchwałą Zarządu Powiatu Ostrowieckiego nr 249/2024 z dnia 8 października 2024 r. z okazji Dnia Edukacji Narodowej nauczycielom oraz dyrektorom szkół za wybitne osiągnięcia w pracy dydaktyczno-wychowawczej i opiekuńczej przyznane zostały Nagrody Starosty Ostrowieckiego. każdy nagrodzony nauczyciel otrzyma 4 000 zł, natomiast dyrektor – 5 000 zł. Kto został „wyróżniony” w tym roku?
Ciekawe za co . Są to osoby które i tak mają kasę, ale trzeba im jeszcze dosrac.
To są ludzie którzy włażą w dupę każdemu,by ich zauważył bez wazeliny. Sobą nic nie reprezentuje,ale ma nacisk na szkło. Taka jedna pani AK uważa się za najmądrzejszą, za najbardziej wykształconą,a słoma z butów wychodzi.To jest tak głupia baba że żal że uczy dzieci.
Sami Swoi?
Ci sami Sami Swoi?
Sami swoi co roku. Inni nauczyciele nawet medalu za pracę nie dostają.
Pracuję 35 lat w szkole nie dostałam medalu za pracę. Co mi się należy.
Mają swoich, a reszta się nie liczy. Po 30 latach pracy należy się zloty medal. Ale dyrektorzy mają to w dupie.
A jak nauczycielstwo głosowano? Co sobie wybraliście to macie. Za 5 lat zagłosujecie na tych samych i dalej będziecie płakać
Nic się nie należy, trzeba się wykazać, np. olimpijczyków przygotować, mieć jakieś sukcesy na koncie
10.40 woźnym nie dają
Sam staż nie wystarczy, do medali liczą się osiągnięcia, dodatkowe działania na rzecz szkoły itp. Masz takie, Ilonka?
Medale należą się za lata pracy. I każdy szanujący się dyrektor wie że takiego nauczyciela ma prawo wystawić do medalu. Ale lizydupy tego nie robią.
Oj Ilonko, chyba żadna z ciebie nauczycielka...dyrektor wystawiając ciebie, to by się chyba skompromitował
Nie jestem nauczycielem. I nigdy nie chciałam uczyć bachorów.
Nauczcie się odmieniać nazwiska, pisarczyki z NaOstro
Spierd ...aj