No mój, takie mam zdanie A czemu mi ubliżasz?
Piękny, radosny dom. Brawo. Oby takich więcej!
Ci marudzacy to tacy juz ludzie wszystko im przeszkadza,toksyczni.Ja takich omijam z daleka,traktuje jak powietrze
Wieś tańczy i śpiewa :D
Zajeb jak rzeznik swinsk p o lade czereśniaku:)
O gustach się nie dyskutuje.
https://youtu.be/wuR2ka40UqE?t=616
Ale wiocha hahaha
15:11. Światowcu, powiedz, co Ty bezinteresownie zrobiłeś kiedykolwiek w życiu, tak dla przyjemności i radości innych ludzi? Sami znawcy sztuki się nagle ujawnili. Człowiek włożył mnóstwo pracy i pieniędzy, aby ktoś miał chwilę przyjemnych doznań, ale oczywiście trzeba Mu dokopać, bo dlaczego się wychyla i chce być lepszy, prawda?Wielkie wyrazy uznania dla właściciele tego bajkowego domku i tak trzymać. Ludzie z pasją żyją dłużej i przyjemniej, a cała reszta smutasów - kutasów może Mu skoczyć i niech spada na drzewo.
Kutas to ty jestes przyglupie. Oblej sie sie fosforyzujaca farbą tez bedziesz wiejska atrakcją hahaha
www.wiocha.pl
żaróweczki lampeczki i czego tam jeszcze nie ma chyba małpki na sznurku i to się podoba komu żenada jakaś.
hahaha
Postawta zenka z tektury
Dobrze, że ktoś realizuje swoje pasje, ma jakieś hobby. Ja też mam i to sprawia mi ogromną radość.
Ogrom pracy włożony, aby wszystko świeciło. Gratuluję i pozdrawiam, chociaż Pana nie znam. Muszę wybrać się , aby naocznie popodziwiać. A tych malkontentów nie ma co brać pod uwagę. To po prostu nieszczęśliwi ludzie, którym tyko współczuć.
Jaki pingwin?