A Ty co sobie rekompensujesz wypisując takie bzdury ? Brak rozumku ?
Dobrze, że w formie pytania. Ja nic nie muszę rekompensować.
Wygląda na to że jednak musisz skoro zarzucasz coś innym. Tak to już jest.
Stwierdzenie faktu to nie zarzut.
To żaden fakt tylko twoje urojenia.
DRODZY FORUMOWICZE! Dajce spokój, nie zajmujcie się tymi dwoma przygłupami. Oni żywią się kontaktem z Nami, bo jako sekciarze mają obowiązek ewangelizować. Po co mają im tyłki marznąć na mrozie i mają stać na chodnikach ulic, czy być przeganianymi spod drzwi. Oni sobie wymyślili ewangelizację wirtualną. Jeśli nie będą mieli rozmówców, to ich sekciarska działalność będzie psu na budę. Należy omijać szerokim łukiem ich wpisy, a ciemniak, to już nawet w tym wątku użył 2 swoich lewych nicków - Tropiciel... i ten wróg Nr1. sexu. Omijać ich jak śmierdzące łajno i będą pisać sami ze sobą, jak w wątku o dniu pańskim. TYLKO OBOJĘTNOŚĆ I LEKCEWAŻENIE WOBEC NICH!!!
Sam jesteś przygłup. Nie obrażaj porządnych forumowiczów 19:29 bo w ten sposób wystawiasz opinię o sobie.
Nie jestem Ciemniakiem12 więc Twoje przemyślenia są nietrafione forumowiczu z 19:29. Zabawny jesteś, naprawdę... ;)
Dlaczego zwolennicy Pisu nic nie wypowiadają się na temat wynagrodzeń pan z NBP i wypowiedzi przesz NBP podcza konferencji ?
Nie ma nic gorszego niż zgorzkniała, paskudna baba.
Do tego grona dorzucił bym jeszcze legalnego i antyNwo, czyli starych lewaków!
Państwo ciemniakowie:
http://www.ostrowiecnr1.pl/forum/watek/panstwo-ciemniakowie/
Znam wiekszego pajaca tego forum, można powiedzieć, nadwornego komedianta/ke dilucyne.
Polemizowałbym.
Fakt, dilucynie nikt w pajacowaniu nie dorównuje.
Autorze wątku...kim ja już nie bylam w relacjach z ciemniakiem12. Byłam nazywana na tym forum Jego żoną, potem córką, teraz kochanką.
Odpowiem krótko...chrześcijanie tworzący wspólnotę ludzi wiary ( nie tylko z nazwy) szystko mogą mieć wspólne, tylko nie żony - tak mówi Słowo Boże, którego przestrzegam .Związki pozamałżeńskie tylko u pogan.
I tradycyjnie....pozostałych bzdur na mój temat nie zamierzam komentować. Szukaj Boga, bo tobie też chce się objawić- niech nikt nie czuje się z tego kręgu osób poszukiwanych przez Niego - wyłączony....nawet największy łotr. .
Byłaś ciemniakiem14. Reszta to zwykłe przyznanie się do winy.
Współczucie dla małżonka.