Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.
                        • Odp.: największy spadek liczby mieszkańców w Polsce Ostrowiec - minus 6%

Ha ha ha aleś mnie rozbawił przed snem. Szczególnie na tej giełdzie skóry i parkingu dla TIR-ów zrobicie biznes. A jeśli chodzi o złośliwości, to nawet nie mam zamiaru Tobie dorównywać. Widać w Twoich wypowiedziach frustrację - czyżby chroniczny brak kasy?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Jaki parking dla tirów jak droga szybkiego ruchu jest projektowana przez Opatów i ma omijać Ostrowiec. To miasto będzie jeszcze bardziej wykluczone komunikacyjnie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Co ma Busko, czego nie ma Ostrowiec? Buskowiankę. Park zdrojowy. Zapach siarki.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Buskowianka pomaga, jak umarłemu kadzidło. Parków w naszym mieście dostatek. Właściciel takiego sanatorium wchodzi w układ lub kupuje autokar i popołudniami wiezie ludzi na zwiedzanie Bałtowa, Krzemionek i innych ciekawych miejsc, organizuje spotkania z ciekawymi ludźmi z naszego miasta, których również nie brakuje, to przy okazji promocja miasta. Myślę, że przy wejściu w formalną umowę z NFZ i przyjmowaniu gości indywidualnych, za pełną odpłatnością, biznes może spokojnie hulać. Sam jako pierwszy zgłosiłbym się na taki pełnopłatny pobyt sanatoryjny, aby podreperować zdrowie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Możesz korzystać choćby z zabiegów dostępnych na Rawszczyźnie, nie musisz czekać aż powstanie uzdrowisko.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Wiem, ale ja uwielbiam atmosferę sanatoriów z wieczorkami tanecznymi, spotkaniami w grupach czy zbiorowymi spacerami. To są unikatowe chwile i same zabiegi nigdy tego nie zastąpią. Poza tym w naszych okolicach nie ma sanatoriów i sama podróż do Polańczyka, czy Krynicy już mnie przeraża, a tu by było na miejscu. Marzenie, a czy się spełni? Gdyby to ode mnie zależało.......

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ha ha tak się przejąłem uruchamianiem Uzdrowiska Ostrowiec, że pół nocy śniło mi się, że jestem w sanatorium. Oby to był proroczy sen:)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Gościu 23:48 dowcip roku: "ciekawi ludzie z naszego miasta". A są tacy?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

10:19. Ty z całą pewnością do nich nie należysz i jeśli nie znasz mądrych, uczciwych, wartościowych ludzi w naszym mieście, to znaczy, że na znajomość z nimi nie zasługujesz. Po prostu nie ta liga.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Nie chcecie Uzdrowiska, to się miasto wyludni.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Miasto poprzemysłowe uzdrowiskiem. Tego jeszcz nie było. To prędzej Ćmielów będzie Zdrój, bo ma tężnie solankowe, a Łostrowiec - nie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Proszę, a jakie to ma znaczenie czy jest poprzemysłowe? Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz, a udajesz znawcę. Obiema rękami popieram pomysł, aby Ostrowiec był uzdrowiskiem. Super temat, a jak ci z Ćmielowa wyczaili biznes, to też nich sobie uruchamiają co chcą. Chętnych do leczenia nie braknie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 87

Odp.: największy spadek liczby mieszkańców w Polsce Ostrowiec - minus 6%

14:23. Z tymi tężniami, jako uzasadnienie, to pojechałeś. Takie tężni można w Ostrowcu postawić na każdym osiedlu w ciągu miesiąca. Widzę, że w życiu nie byłeś w sanatorium i nie masz pojęcia, że tężnie są najmniej ważne:)Usiłujesz nami manipulować, czy mi się wydaje?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 86

13:46. Co Ty piszesz, że czegoś nie chcemy? A kto pytał mieszkańców czy chcą, aby ich miasto miało uzdrowiska? Dziwnie wypowiadasz się za innych, a ja dziwnie strasznie tego nie lubię.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 81

W Starachowicach akurat pracy jest mnóstwo - pół Ostrowca tam jeździ do pracy

Gość_OLIN
      Zgłoś
      Odpowiedz

W Ostrowcu też jest mnóstwo

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

to vatowiecki ma.krew na rękach

foliarz@
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 88

W Ostrowcu pracy jest mnóstwo. I w dodatku za darmo.

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
1 post w tym wątku został wyłączony z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tym postem.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -