Ha ha ha aleś mnie rozbawił przed snem. Szczególnie na tej giełdzie skóry i parkingu dla TIR-ów zrobicie biznes. A jeśli chodzi o złośliwości, to nawet nie mam zamiaru Tobie dorównywać. Widać w Twoich wypowiedziach frustrację - czyżby chroniczny brak kasy?
Jaki parking dla tirów jak droga szybkiego ruchu jest projektowana przez Opatów i ma omijać Ostrowiec. To miasto będzie jeszcze bardziej wykluczone komunikacyjnie.
Co ma Busko, czego nie ma Ostrowiec? Buskowiankę. Park zdrojowy. Zapach siarki.
Buskowianka pomaga, jak umarłemu kadzidło. Parków w naszym mieście dostatek. Właściciel takiego sanatorium wchodzi w układ lub kupuje autokar i popołudniami wiezie ludzi na zwiedzanie Bałtowa, Krzemionek i innych ciekawych miejsc, organizuje spotkania z ciekawymi ludźmi z naszego miasta, których również nie brakuje, to przy okazji promocja miasta. Myślę, że przy wejściu w formalną umowę z NFZ i przyjmowaniu gości indywidualnych, za pełną odpłatnością, biznes może spokojnie hulać. Sam jako pierwszy zgłosiłbym się na taki pełnopłatny pobyt sanatoryjny, aby podreperować zdrowie.
Możesz korzystać choćby z zabiegów dostępnych na Rawszczyźnie, nie musisz czekać aż powstanie uzdrowisko.
Wiem, ale ja uwielbiam atmosferę sanatoriów z wieczorkami tanecznymi, spotkaniami w grupach czy zbiorowymi spacerami. To są unikatowe chwile i same zabiegi nigdy tego nie zastąpią. Poza tym w naszych okolicach nie ma sanatoriów i sama podróż do Polańczyka, czy Krynicy już mnie przeraża, a tu by było na miejscu. Marzenie, a czy się spełni? Gdyby to ode mnie zależało.......
Ha ha tak się przejąłem uruchamianiem Uzdrowiska Ostrowiec, że pół nocy śniło mi się, że jestem w sanatorium. Oby to był proroczy sen:)
Gościu 23:48 dowcip roku: "ciekawi ludzie z naszego miasta". A są tacy?
10:19. Ty z całą pewnością do nich nie należysz i jeśli nie znasz mądrych, uczciwych, wartościowych ludzi w naszym mieście, to znaczy, że na znajomość z nimi nie zasługujesz. Po prostu nie ta liga.
Nie chcecie Uzdrowiska, to się miasto wyludni.
Miasto poprzemysłowe uzdrowiskiem. Tego jeszcz nie było. To prędzej Ćmielów będzie Zdrój, bo ma tężnie solankowe, a Łostrowiec - nie.
Proszę, a jakie to ma znaczenie czy jest poprzemysłowe? Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz, a udajesz znawcę. Obiema rękami popieram pomysł, aby Ostrowiec był uzdrowiskiem. Super temat, a jak ci z Ćmielowa wyczaili biznes, to też nich sobie uruchamiają co chcą. Chętnych do leczenia nie braknie.
14:23. Z tymi tężniami, jako uzasadnienie, to pojechałeś. Takie tężni można w Ostrowcu postawić na każdym osiedlu w ciągu miesiąca. Widzę, że w życiu nie byłeś w sanatorium i nie masz pojęcia, że tężnie są najmniej ważne:)Usiłujesz nami manipulować, czy mi się wydaje?
13:46. Co Ty piszesz, że czegoś nie chcemy? A kto pytał mieszkańców czy chcą, aby ich miasto miało uzdrowiska? Dziwnie wypowiadasz się za innych, a ja dziwnie strasznie tego nie lubię.
W Starachowicach akurat pracy jest mnóstwo - pół Ostrowca tam jeździ do pracy
W Ostrowcu też jest mnóstwo
W Ostrowcu pracy jest mnóstwo. I w dodatku za darmo.