Bo ci fachowcy pracują po marketach. A w urzędach miernoty ze znajomościami
WIZJA PRZYSZŁOŚCI. Napis przy wjeździe do Ostrowca:
"UZDROWISKA OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI WITAJĄ"
i będziemy potęgą w województwie.
Gdzie zatem pracują gamonie tacy jak ty?
Gamonie to w urzędach. Potem mamy efekty. Wręcz depopulację miasta
Jeszcze ty wyjedź z całą swoją familią, a wtedy w mieście będzie świeże powietrze i spokój na forum. Szerokości życzę, już pora na ciebie.
Za zero pokory kiedyś przyjdzie wam zapłacić
Nie bedzie swiezego powietrza, bo tacy zawistni i podli ludzie jak Ty beda caly czas puszczali smierdzace pierdy innym pod nosem. Tez bys musial wyjechac.
A poza tym zanieczyszczenie powietrza zima osiaga tutaj podobne poziomy co na slasku.
Każdy z nas wydziela ~ 3.5 l. gazu/dzień. Świat to globalną wioska. Obojętnie gdzie go wydalisz, smród pozostaje w Ostrowcu.
Zacne, ze nasi urzędnicy mają władze w całej Polace. Bardziej depopulacja to działka władzy centralnej
22.55
Myślisz logicznie, jest w Tobie potencjał. Może chcesz, aby Ostrowiec ruszył do przodu? Jeśli się podejmiesz zaczniemy działać. Najpierw bez inwestycji i kasy. Zacząć trzeba od zjednoczenia sił stowarzyszeń i partii (prawie nie możliwe), następnie drobne działanie i widoczne efekty, jak się uwiarygodnimy to może pójdzie. Efekt za min. 5 lat. Zdrowia życzę.
Ha ha ha ha "jeśli się podejmiesz zaczniemy działać". Czyli nihil novi - weźmy się i zróbcie, a jak by co, ja mogę doradzać, no i jakieś profity mi się należą, to chyba oczywiste. A jak coś pójdzie nie tak, to już nie moja wina:) Stare, zgrane numery.
Jestem starszym człowiekiem, nie zależy mnie na poklasku, nie będę kandydować na żadne stanowisko, mam firmę która robi takie programy. Jak ma być dobrze w Ostrowcu jak każdy wietrzy podstęp. Ja parę rzeczy już dla Ostrowca zrobiłem. Nie podaję, chcę być anonimowy.
Chyba na razie podziękujemy. Mamy już na stanie trzech doradców w Szpitalu i właśnie testujemy ich skuteczność. Może kiedyś....zdzwonimy się:)
W Ostrowcu nigdy. Przez 20 lat próbowałem, kilka moich pomysłów jest zrealizowanych. Nawet nie wiecie które, nie każdy jest interesowny a wiele osób korzysta i chwali.
17.50
,,Ostrowiec Św.; Powstało Lokalne Centrum Wolontariatu!"
Jednak można, na pewno tam działają ludzie o różnych poglądach.
Czyli, najpierw jedność, później wspólnie robimy, brak nie zadowolonych. Jest monolit i to podstawa.
Nie był bym taki pewny
Piszemy bez błędów
Jakoś dziwnie nie czuję wolontariatu. Może dlatego, że życie boleśnie mnie nauczyło wyciągać wnioski z powiedzenia "kto pracuje społecznie, to ma.......... wiecznie", ale jeśli ktoś jest pasjonatem, to proszę uprzejmie.