15 października o godzinie 21.00 zaprezentujemy sondażowe wyniki procentowego poparcia partii politycznych, podziału mandatów w naszym okręgu, jak i ogólnopolskie sondażowe wyniki wyborów. Wieczór wyborczy będzie można śledzić na naszym portalu, a także w naszych mediach społecznościowych (FB). Będąc w elitarnym gronie około 100 najpopularniejszych lokalnych portali informacyjnych w Polsce. – Nasza „Lokalna Sieć Wyborcza” będzie mogła na równi konkurować z największymi mediami w Polsce – mówi Łukasz Pawłowski, Prezes Ogólnopolskiej Grupy Badawczej, z którą podjęliśmy współpracę.
Gratuluję!
świetnie
Super. Gratulacje.
Brawo!!! Wiatr dobrych zmian dochodzi do naszego miasta!!!
zwymiotowałem. Mam nadzieję, że po wyborach już was nie będzie
Czyżby ktoś z lokalnej szczujni się odezwał ? Po wyborach 13:17 to oni dopiero rozwiną skrzydła. W końcu mamy pluralizm mediów w Ostrowcu. Tak trzymać.
Masz na mysli tę szczujnię, która godzinę temu sugerowała rezygnację z prawa do najbardziej demokratycznego głosu i wyboru narodu, jakim jest referendum.
Dokładnie tą 13:24. Co prawda tego nie słyszałem bo ich omijam szerokim łukiem ale łatwo się domyślić kogo miałeś na myśli. Jeśli to prawda to przeszli samych siebie. Oni mają śmiałość nazywać się wolnymi mediami psia mać ?
Do 13.24 proszę przestań..... naprawdę jesteś imbecyl...
13:17 wylizałeś już dupy innym mediom lokalnym? to nie zapomnij o swojej a po wyborach napisz to samo
Gratulacje!
Forum dla elit !!
"Będąc w elitarnym gronie około 100 najpopularniejszych lokalnych portali informacyjnych w Polsce", co za eufemizm hahahhaha elitarny, nazywajcie rzeczy po imieniu, nie elitarne, tylko pro PiS-owskie :D Dajcie spokój naOSTRO, myślicie, że czytelnicy nie wiedzą kto wy.
Elity jak z koziej dupy trąba.
w PiSdu z nimi
Elity jak z koziej dupy trąba.