Witam.Szukam dobrego informatyka do naprawienia laptopa.Laptop jest trochę zawirusowany,zawiesza się przez to i ma parę innych rzeczy do naprawienia.
A czy dobrze tam naprawiaja nie robią jakiś przekrętów?
Czy laptop był kopiony jako nowy w sklepie? Jaki system operacyjny? Lekaglny ten sam od nowości jest?
Jakiej firmy laptop i jaki to konkretnie model? Masz go od nowości czy uzywany kupiłaś?
Można spróbować przywrócić laptop do ustawień fabrycznych. wiekszosc laptopów ma taką możliwość - na drugiej partycji (dysk D) , często ukrytej (więc jej nie widać) znajduje ) się kompletny obraz systemu z którego można przywrócić komputer do stanu fanrycznego (jak ze sklepu) wciskając odpowiedni klawisz zaraz po uruchomieniu laptopa zanim jeszcze załaduje się system operacyjny ... może być teżdostępna opcja odświeżenia komputera bez utraty naszych plików (muzyka, filmy, dokumenty itd)
Jak naprawić funkcję przywracania systemu do ustawień fabrycznych w Windows 8.1 https://www.youtube.com/watch?v=yTaL2OdyWic
Reinstalacja systemu Windows 8.1 przy pomocy partycji Recovery w notebooku https://www.youtube.com/watch?v=RhLel1hZzNg
Laptop firmy HP , Windows 7,laptop był kupiony w Media expert nówka sztuka:-)
normalnie wgrywają ci pegazusa i koniec.
A czy z laptopa który już od dawna nie działa da się odzyskać zdjęcia?
Mogę udzielić TELEPORADY w tym temacie.
150 zł za 15 minut tele-doradzania
Ostatnio naprawiałem u Pana z Ogrodów, cena i termin realizacji jak najbardziej akceptowalne.
Myślisz, że odzyska mi zdjęcia ze starego, zepsutego lapika?
Ha ha ha tele-doradzanie. Jak będzie ci się palić mieszkanie, zadzwonisz na straż pożarną a oni ci dadzą tele-poradę tylko musisz im wytłumaczyć jaki dym i jaki kolor ognia. Oni poradzą ci co wtedy robić. Ta jest bezpłatna.
Gorzej jak medyk będzie potrzebował pomocy strażaka czy policjanta.
Tez mu udzielą teleporady
tez mam problem z laptopem.windows 7 niemoze pobrac aktualizacji przy uruchamianiu go trwalo to nawet 10 min.bez skutku.nie pobral.wylaczylem ta funkcje w menu i smiga bez problemu.pytanie.czy brak aktualizacji jakos wplywa na dalsze uzywanie?
Windows 7 najlepszy na starsze urzadzenia.Jak wyłączyłeś,to dobrze bo siódemka już nie ma wsparcia.Nic nie powinno się dziać.