Żal ci dupę ściska 15:14 ja nie ty debilu pobiegaj se sam he he he he
Nie będę się poniżał do twojego poziomu15:53 bo mam swoje ambicje. Trwaj więc w przekonaniu że jesteś fachowiec z górnej półki od term. Ja ogarniam dużo szerszy zakres techniczny i nie chcę się tym chwalić. Niech mnie ludzie ocenią tym którym robię usługę. Nie pozdrawiam idiotów.
21:55 kurwa debilu sam chuju się zacząłeś przypierdalać ,a teraz kurwo jebana masz jeszcze jakieś aluzję zjebie? Weź kurwo rozbieg i przyjeb w ścianę. Trzeba być kurwa zjebem najpierw się przyjebać, później ofiarę z siebie robić. Chuj mnie to obchodzi kim kurwo jesteś i co potrafisz. Dodałem krótki opis co można samemu zrobić jak się ma pojęcie trochę,a ty kurwo hejt robisz. Weź spierdalaj debilu.
O sobie piszesz to współczuję chociaż takiego chuja nie warto jak ty. A tak szczerze i na serio chuj was jebał, nić kurwy więcej nie potraficie niż jebać jadem i hejtem,chuj was strzela i zazdrość,ale zwisa mi to i powiewa. Wręcz duma rozpiera mnie, że coraz więcej jest takich jebanych debili na tym forum jak ty i jeszcze przybywa.
11:41. Myślałeś o tym, aby przestać ćpać albo pić lub to i to jednocześnie? Stajesz się wtedy niebezpiecznym bezmózgiem i nie wróżę ci żadnych życiowych sukcesów, jeśli wcześniej marnie nie skończysz, jak już wielu tobie podobnych.
Ja nie ty więc wypierdalaj, błędne tezy kurwo,szkoda czasu na takie kurwa pomietło i prymityw. Tyle kurwo w temacie.
12:17. Bez komentarza. Sam się oceniłeś. Nic dodać, nic ująć.
Kolejny debil i jasnowidz 11:05 nie znasz tematu to się nie wpierdalaj pojebie
11:44. Fachowcu z neta . Już nie jeden taki fachowiec był co za pomocą internetu naprawiał sprzęt w domu. Tylko że połowa z nich straciła zdrowie lub życie bliskich.
23:03 ,11:25 tak myśl dalej to że ty masz dwie lewe ręce to twój problem
Pewnie ty w domu nie robisz nic i zero pożytku mają z ciebie , nie każdy ma dwie lewe ręce i nie ma jaj tak jak ty.
23:03 współczuję twoim bliskim takiego kogoś jak ty.
11:05 przeczytaj dokładnie ze zrozumieniem debilu dopiero wtedy dupę otwórz pojebie
Firma DARGAZ na Samsonowicza kiedyś się tym zajmowała, proszę przedzwonić i zapytać.