Jak zapowiada ministerstwo zdrowia od 1 września będą kary za brak maseczek albo niewłaściwe ich noszenie. Właściwe noszenie maseczki to zakryte usta i nos!
Jesli ktoś ze względów zdrowotnych nie może nosić musi mieć przy sobie zaświadczenie lekarskie.
LICZĘ NA ZDROWY ROZSĄDEK LEKARZY PRZY WYDAWANIU TAKICH ZAŚWIADCZEŃ. Zobaczymy ....
No budżet sam się nie załata
A czemu nie od jutra? Haha Znowu pic na wodę, a tu sąd stwierdza , ze noszenie masek jest niekonstytucyjne.
Rozporządzenie to nie ustawa, mogą nas w dupę pocałować, niech masoneria z pisu niewolników sobie szuka gdzie indziej.
https://nczas.com/2020/07/14/polacy-chca-zamordyzmu-zdecydowana-wiekszosc-za-nakazem-maseczek-i-karami-za-ich-brak/
Myślałem,że ludzie w Polsce się budzą. Myliłem się...
Czy nha całym świecie rzadzi PIS ...?!!! Jesteście opozycyjnymi oszołomami ! Ale PIS z tym tez sobie poradzi,. Głupote i próby anarchii w państwie należy tepić z całą stanowczością.
Tak. Wyśle na nas swoją milicję polityczną, a sam będzie miał w dudzie nakazy jak poprzednio.
Myślisz że w polin rządzi pis, jeżeli tak to żal mi ciebie. Pozdrawiam
A to sąd mimo , że już pod Ziobrem to anarchia haha. Czyl za chwilę usłyszymy jak recznie zniknie skład sędziowski i wyrok wyda osobiscie minister . Pierdolisz gościu.
Czyli szykuje się jakiś biznesik od września na maseczki.
Ale tu idiotów pełno.
11:54 moze wyjaśnisz czemu tak myślisz?
Nic mądrego nie napisałeś idioto. Przez takich jak Ty jest wzrost zakażeń. Ciekawe, czy zmienisz zdanie gdy stracisz kogoś bliskiego.
Majtki noszę na lewą stronę. To jest bardziej skuteczne debilu z 15:01
oczyść szyszynkę z fluoru, gdyż nie widzisz świata jaki jest naprawdę
Umiera mniej ludzi niż zakładali. Trzeba zagazować ich wydychanym dwutlenkiem węgla. Pora porządkować swoje sprawy i koniecznie (kto ma) wyciągnąć pieniądze z banków zanim położą na nich łapę.