Kolejny wypadek smiertelny Debowa Wola...
Tak ? jade z kamerka caly tydzień bede tam patrolował teren
Ukrainiec 24 letni zabił 21 dziewczynę miał morderca ponad 2 promila uciekał morderca przed policja.Wyp....z Polski a nie jeszcze zabijać naszych po pijaku.
Szybciej kurwa szybciej wyprzedzacze
Uciekał przed policja dziewczyna szła i uderzył aż przeleciała przez płot na posesję.Ukraiński 24 letni morderca z ponad 2 promilami za kierownicą
Dziewczyna szła a on uciekał przed policją pijany z ponad 2 promilami i uderzył w nią z tyłu a ona przeleciała przez płot w górę na posesję. UKRAINSKI MORDERCA
Po pijaku
W Starej Słupi, POLSKI MORDERCA, zabił 3 osoby, następny POLSKI MORDERCA zabił 5 osób, w Krakowie, POLSKI MORDERCA, zabił 3 osoby, teraz POLSKI MORDERCA zabił kolejną osobę.
Zapewne też komentowali takie wątki ....
"Naszym"też się to zdarza za granicą . ...
Prawie 25 lat jeżdżę samochodem, nawet sobie nie wyobrażam, żeby jechać nawet po piwie. Niestety coraz więcej ludzi jeździ pod wpływem. A najbardziej to dziwię się temu, kto jedzie z pijanym za kierownicą.
Każdemu się śpieszy chyba tylko i wyłącznie na tamten świat,chora pogoń za pieniądzem i chorzy ludzie nie myślący w pośpiechu.
A ja mam takie przewrotne pytanie; czy uważacie że udostępnianie policji rażących wykroczeń drogowych, stwarzających zagrożenie na drodze jest ok? Powiedziałam kiedyś głośno, że powinno się tak robić i usłyszałam że to czyste konfidenctwo...jak Państwo uważacie?
17:57 bardzo ciekawe pytanie. Jak gdzieś dojdzie do wypadku z ofiarami śmiertelnymi, słychać głosy oburzenia, ale spróbuj nawet powiedzieć, że zgłosisz sąsiada, znajomego albo członka rodziny na policję, to od razu, że konfident, zdrajca itd.
17:57 ja uwazam ,ze nalezy zglaszac i mam gdzies co kto powie... Raczej powinien taki osobnik dziekowac takim osobom ,bo byc moze juz by go nie bylo ....i wachal by kwiatki od spodu ....
To nie jest pośpiech. To wygórowana głupia ambicja. Że co? Jak on mógł mnie wyprzedzić? To przecież ja jestem tym co dyktuje warunki na drodze. Lub debil wciskający się na siłę w kolejce czekających na zielone światło.
Masz rację,pod samochodówką jest tego idealny przykład jak się wcinają na chama i łamią prawo blokując skrzyżowanie dla jadących innych aut.