BRAVO a ile jest szpitali w naszym województwie?ten syf i łażenie pielęgniarek bez celu i lekarze wiecznie zajęci(nie wiadomo czym) taa BRAVO .szkoda że "operacja się udała ..pacjent zmarł"reporterzy z czołówki regionalnej prasy chyba mają kogoś chorego u NAS bo tzw.'pleps' inaczej to wszystko widzi
Wiecie co?jak wam tak źle nie dzwońcie na pogotowie jak coś się stanie,nie leczcie się w szpitalu,nie zalegajcie na izbie to i nie będziecie narzekać. Leczcie się po klinikach i nie zawracajcie trąby.A pretensje: www.mz.gov.pl
a słyszeliscie ze nasz szpital ma problemy z NFZ i złozyli wniosek do sądu? (mówili w wiadomościach) a moze warto sie i tym zainteresowac a nie tylko narzekac i spojrzec z roznej perspektywy
jakiej "różnej' sprecyzuj! na pogotowie dzwonimy a i owszem ale na PEWNO nie raz a kilka bo akurat nie ma transportu(stoi kierowca pod bankiem lub szkołą załatwia osobiste sprawy-wiemy o co chodzi) pogotowie a szpital to znacznie inne " sprawy"
Lekarz czy pielęgniarka to zawód który sie powinno wykonywać z powołania, a Wam tylko kasa w głowie, więc albo wybraliście ten zawód aby leczyc i pomagac ludziom, albo po to , żeby samochody zmieniać i wille budować:/
No jak mozna powiedzieć, żeby ktoś na pogotowie nie dzwonił czy na izbę sie nie zgłaszał w potrzebie?!
anna_z kto ty jestes ? lekarz, pielegniarka? nawet sie nie przyznawaj, powinnas sie wstydzic za takie słowa, własnie przez takie podejście i szacunek do pacjenta, tak ludzie na Was psioczą!
na pogotowie w bardzo waznej sprawie dzwonilam 2 razy w zyciu i za kazdym razem od razu przyjezdzalo i dzieki temu lekarze uratowali życie mojej bliskiej osobie i to jest moja perspektywa mimo wszysko jestem wdzieczna za pomoc i dlatego pozostawie bez komentarza warunki jakie byly w szpitalu...