Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Nasza Klasa :)

Ilość postów: 17 | Odsłon: 2332 | Najnowszy post
  • Nasza Klasa :)

jak muślicie po co niektórzy blokują sobie zdięcia na nk?bo jak tak patrzę co po niektórych to mam pewne sugestie ale ciekawa jestem czy ktoś myśli tak jak ja

Gość
    Zgłoś
    Odpowiedz
    • Odp.: Nasza Klasa :)

żeby nie komentować ich głupoty....

Gość
      Zgłoś
      Odpowiedz

00 07 ja myślę ,że pisząc post jesteś śpiąca lub właściwie nie myśląca

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz
      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 4

Odp.: Nasza Klasa :)

A po co pan komornik ma widzieć że pod moim domem stoi A8 a ostatni weekend spędziłem w Chorwacji? Po co ktoś obcy ma oglądać moje dzieci? Jeżeli chce się czymś podzielić z innymi (po to wystawiam fotki) to niech to będą tylko znajomi :))

I chociaż po to że m.in. banki weryfikują klientów przez portale społecznościowe. Było o tym głośno w prasie.

maroblk
        Zgłoś
        Odpowiedz

inni dopisuja przes nk sex i tez jest ostro :)

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz
        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 6

lol masz audi a8 ??????

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

Całą skrzynkę mam od pewnego czasu zawalaną wiadomościami z nk: powiadomienia o aktywności znajomych, zaproszenia itp. Nigdy nie korzystałam z tego portalu i nie zakładałam tam konta. Macie pomysł skąd takie cuda?

oksymoron
            Zgłoś
            Odpowiedz

Pewnie ktos zalozyl konto poslugujac sie twoim adresem, zerknij na NK moze siebie tez odnajdziesz. Slyszalem o takim przypadku.

pismen
              Zgłoś
              Odpowiedz
            • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 9

Dziwne, bo żeby założyć konto na naszej klasie trzeba aktywować link, który przychodzi na twój adres meilowy... Jak nie ty, to ktoś kto zna hasło do twojej skrzynki założył konto. Jak masz powiadomienia to masz też tam info z jakiego konta.

Gość
              Zgłoś
              Odpowiedz

A dla mnie NK to już nie to co dawniej. Gry , jakieś aplikacje. Również wiek powinien być ograniczony , bo dzieci które widzą się codziennie siedzę na tym cały czasi wysyłają fotki.

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Dawno już skasowałem swoje konto i jak mi dobrze z tym :-))). Po pierwsze trybiło toto jak koromysło, ograniczenia zdjęć, fura reklam, ciągłe zmiany. Od lipca 2009r mam święty spokój. Znalazłem kogo chciałem, a reszta niech s... I broń mnie Panie przed fejsikiem, nawet nie wiem jak wygląda.

SCZ
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 12

Konto należy do osoby o tym samym imieniu i nazwisku co moje, ale z zupełnie innej części Polski. Wysłałam maila do serwisu i zobaczymy co dalej.

oksymoron
                Zgłoś
                Odpowiedz

To konto na naszej klasie założono przy pomocy Twojej poczty ?

Jeżeli tak być może ktoś wykorzystał dane które gdzieś zostawiłaś ,na odpowiedź za bardzo bym nie liczył ,syn nie mógł grać w jakąś grę kilka razy było pisane ale nigdy nie odpowiedzieli .

Czlowiek
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

Nie wiem, jak założono konto. Mój adres email to w zasadzie moje imię i nazwisko. Myślałam więc, że jeżeli ktoś się tak samo nazywa jak ja, to adres może być bardzo podobny i zamieszanie wynikło z pomyłki osoby zakładajacej konto. Ale jeżeli prawdą jest,że trzeba aktywować link, to nie bardzo rozumiem, bo maila z linkiem aktywującym nie dostałam.

oksymoron
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Być może ktoś później zmienił pocztę a aktywacja przyszła na inne .

Sprawdź jeszcze spam ,czasem sporo tam ląduje kopertek .

Trochę bym się czuł nieswojo gdyby na moją pocztę przychodziły kopertki z NK z moim imieniem i nazwiskiem nigdy nie wiadomo co taka osoba robi .

Czlowiek
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Jest jeszcze jedna opcja, znaczne podobienstwo adresow mailowych, systemy rozsylajace czasami sie myla, np. nazwa@xx i na.zwa@xx na tym samym serwerze poczty.

pismen
                        Zgłoś
                        Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 17

Kto wie jak usunąć problem na nk ?

Od ok. tygodnia nie wyświetla mi się w menu Poczta link "Wiadomości wysłane" i "Kosz". Dotyczy to IE i Firefoxa. W telefonie wszystko widać.

Lucyferus
      Zgłoś
      Odpowiedz

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -