jak muślicie po co niektórzy blokują sobie zdięcia na nk?bo jak tak patrzę co po niektórych to mam pewne sugestie ale ciekawa jestem czy ktoś myśli tak jak ja
00 07 ja myślę ,że pisząc post jesteś śpiąca lub właściwie nie myśląca
A po co pan komornik ma widzieć że pod moim domem stoi A8 a ostatni weekend spędziłem w Chorwacji? Po co ktoś obcy ma oglądać moje dzieci? Jeżeli chce się czymś podzielić z innymi (po to wystawiam fotki) to niech to będą tylko znajomi :))
I chociaż po to że m.in. banki weryfikują klientów przez portale społecznościowe. Było o tym głośno w prasie.
Dziwne, bo żeby założyć konto na naszej klasie trzeba aktywować link, który przychodzi na twój adres meilowy... Jak nie ty, to ktoś kto zna hasło do twojej skrzynki założył konto. Jak masz powiadomienia to masz też tam info z jakiego konta.
A dla mnie NK to już nie to co dawniej. Gry , jakieś aplikacje. Również wiek powinien być ograniczony , bo dzieci które widzą się codziennie siedzę na tym cały czasi wysyłają fotki.
Dawno już skasowałem swoje konto i jak mi dobrze z tym :-))). Po pierwsze trybiło toto jak koromysło, ograniczenia zdjęć, fura reklam, ciągłe zmiany. Od lipca 2009r mam święty spokój. Znalazłem kogo chciałem, a reszta niech s... I broń mnie Panie przed fejsikiem, nawet nie wiem jak wygląda.
Konto należy do osoby o tym samym imieniu i nazwisku co moje, ale z zupełnie innej części Polski. Wysłałam maila do serwisu i zobaczymy co dalej.
Nie wiem, jak założono konto. Mój adres email to w zasadzie moje imię i nazwisko. Myślałam więc, że jeżeli ktoś się tak samo nazywa jak ja, to adres może być bardzo podobny i zamieszanie wynikło z pomyłki osoby zakładajacej konto. Ale jeżeli prawdą jest,że trzeba aktywować link, to nie bardzo rozumiem, bo maila z linkiem aktywującym nie dostałam.
Być może ktoś później zmienił pocztę a aktywacja przyszła na inne .
Sprawdź jeszcze spam ,czasem sporo tam ląduje kopertek .
Trochę bym się czuł nieswojo gdyby na moją pocztę przychodziły kopertki z NK z moim imieniem i nazwiskiem nigdy nie wiadomo co taka osoba robi .
Kto wie jak usunąć problem na nk ?
Od ok. tygodnia nie wyświetla mi się w menu Poczta link "Wiadomości wysłane" i "Kosz". Dotyczy to IE i Firefoxa. W telefonie wszystko widać.