Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Netia - praca

Ilość postów: 704 | Odsłon: 90868 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 162

Odp.: Netia - praca

bombeczka, nic nam nie tego co ....sipexy, hahahaha

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Odp.: Netia - praca

tak czytam o tych zarobkach i sprawdzam intensywnie datę.. czy to przypadkiem nie sa wpisy z 1994 roku, ale niestety nie są! ludzie, wy swojego honoru nie macie!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 248

hahahaha tak hahaha:D

Gość_bomba:D
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 165

"odeszły" ponieważ nie potrafią np. poprawnie się wysłowić a to dość istotne w tym zawodzie....nie trzeba mieć IQ powyżej średniej, trzeba się przyłożyć do pracy, a jest świetnie:)

leniom i marudom dziękujemy:(

"mądrzejszym" też:)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 163

od 20 do 70.....przyjdź , sprawdź zapraszamy!!!!!!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Niektóre dziewczyny wyciągną ponad 1500 zł. do reki.Jak na Ostrowiec to nieźle.Więc nie drwijcie z zarobków!

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

praca generalnie biurowa, a dzwonisz po całej polsce to i klientow masz.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

tutaj to z tego co czytam to jeszcze pikus. w kielcach to byscie zobaczyli co to znaczy praca w call center.

Gość_OnaNieOn
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Mnie to irytują tacy telemarketerzy. Wiem, że to ich praca i muszą tak robić, ale wydzwanianie do kogoś kilka razy w ciągu miesiąca- u mnie raz się zdarzyło 2 razy na dzień to bezczelność. I wciskanie kitu- mnie proponowano internet o prędkości jaka jest u mnie nie możliwa nawet w połowie.

Co gorsza niebawem idę do UP i zapewne będą dawać mi skierowanie.

A wiem, że się nie nadaję już z samego mojego podejścia do dzwoniących do mnie telemarketerów.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ale głupoty piszecie ;D Pracuje tam więc napiszę kilka sprostowań:

1. Umowa zlecenie - prawda

2. 5 zł brutto , dla osob uczacych sie do 26 roku zycia - - 16% czyli 4.20 zl na starcie, dla osob ktore sie nie ucza, lub starszych niz 26 lat, - 29% czyli normalnie skladki potracone jak na umowie o prace.

3. Co do składek, istnieje mozliwosc naliczania skladek emerytalnych jezeli przekroczyles srednio 1500zl za 3 miesiace (taki okres rozliczenia) czyli w ciagu 3 miesiecy musisz minimum 4500 zl brutto wypracowac, aby wypracowac to musisz miec podpisane 25 umow w ciagu miesiaca, czyli jedna umowa na dzien ( 6 godzin), ja w pierwsze 2 tygodnie zrobilam 8 umow takze mysle ze bez problemu bede to wyrabiac od przyszlego miesiaca.

4. Co do lepszej oferty konkurencji ;D Nie we wszystkim netia jest lepsza wiadomo np:

dzownisz do goscia co byl pracownikiem TP przez lata lub ma zniki inwalidzkie i ma abonament za 15 - 20 zl ;D nie mozemy zapropomonowac mu nic lepszego bo za swiadczenie uslub na liniach tp trzeba placic 30 zl.... co do reszty a zwlaszcza telewizji to sie nie zgodze :D' Oferta Netii jest wyjebana wrecz odnosnie HBO ;D ja co nieduzo ogladam telewizje w zupelnosci by mi wystarczyla ;D

Co do internetu mobilnego, znajdz mi lepsza oferte na rynku, co do internetu normalnego, fakt w miastach sa kablowki i maja swoje lacza, przez co nie zawsze mamy lepsze predkosci, ale poza duzymi miastami (ostrowiec do takich zaliczam) jest w sumie tylko TP i Netia ;- )

DO tego w pracy super ludzie, super atmosfera, kazdy chetnie Ci pomoze, takze jak na ostrowiec to wg mnie bardzo fajne warunki ;)

Do tego w pracy rowniez konkursy motywacyjne, nagrody za poszczegolne dni sprzedazowe, takze jak najbardziej POZYTYWNIE ;-)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

4 zlote 20 groszy i jak na ostrowiec to bardzo fajne warunki, super, ambicja ludzi z tego miasta mnie dobija

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 172

dokładnie atmosfera jest super , doświadczenie w sprzedaży bezcenne ;) a jak się ktoś stara to i zarobi nieźle ;) pozdrowienia dla starszego Kierownika ^^

Gość_ta jedyna
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

No to super warunki, jeżeli przez rok mam pracować za 4,2 zł.

I składki mi będą płacić jeżeli zaliczę 1 umowę dziennie. A jak nie to nie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Powiem krotko, jeżeli komuś zależy na pracy, ma chęci a przede wszystkim chce pracować to może zarobić dużo.

Minimum 715 zł, a czemu nikt nie powie że za 60 usług sprzedanych nawet 3000 można zarobić. W mojej grupie są już dziewczyny, ktore zrobia w tym miesiacu wysokie progi. Ja zrobię średni prog, ale 1500 bede miala, dla mnie to duzo, bo przez ostatnie miesiace nic nie zarabialam. Gdzie w Ostrowcu zarobicie 1500 za przepracowanie 143 godzin (niecaly etat) trzeba pracowac po 160-180 za takie pieniadze.Ci ktorzy sie do tej pracy nie nadaja, albo byli i nie poradzili sobie zawsze bede komentowac negatywnie. Dlatego ludzi dajcie spokoj i przestancie narzekac i marudzic. Szkoda tylko ze nie wypowiadaja sie te osoby, ktore na prawde fajnie zarabiaja, a mam nadzieje ze nie dlugo napiszą, tyle ze one chodzą do pracy i nie maja czasu na wpisywanie glupot na forach.

Tyle ode mnie, zycze powodzenia wszystkim Netianinom!!! Pozdrawiam pierwszą zmianę :)

Gość_buuuuu
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

A umowa śmieciowa wam pasuje?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Ja bym sie zdecydowała, poszłabym nawet za te pieniądze, niestety nie oddzwonili, mimo, iż pani umówiła sie na telefon i z rozmowy wynikało, ze jestem klepnięta. Cóż może nie potrzebnie powiedziałam, ze pasuje mi tylko pierwsza zmiana?

Gość_ja
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

umowa smieciowa??? umowa jest ok, nie zwolnią z dnia na dzień jak masz w miarę wyniki, normalne warunki pracy, szkolenia cały czas nie tylko na początku. Teraz wszedzie daja zlecenie, tyle ze trzeba od czegos zaczac, a nie siedziec w domu.

Wiem ze bede jeszcze rekrutowac, jak komus bardzo zalezy to mysle ze mozna przyjsc na samsonowicza i pogadac o pracy, czasami przychodza do pracy osoby, ktore nie byly na tych duzych rekrutacjach i przechodza szkolenia.

Moze oddzwonia jeszcze a moze bylo tak duzo ludzi ze uciekł im gdzies Twoj numer, zawsze warto sie dopytac na miejscu :)

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 178

A jak siedzisz na forum to składkę Ci płacą?

Co się ludzi czepiacie, bardzo dobrze, ze pracują, mam koleżankę i ona jest zadowolona, a ja widzę jak odżyła, bo ma swoje pieniądze i po co rano wstać.

A co do umów zlecenie to raczej należy się przyzwyczaić, bo niestety w tą stronę wszystko zmierza, za parę lat etatów nie będzie.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 78101213 ... 37383940
Przejdź do strony nr
42 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Solar Studio Sp. z o.o.
Branża: Solaria
Dodaj firmę