Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Netia - praca

Ilość postów: 704 | Odsłon: 90876 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
                        • Odp.: Netia - praca

Tylko, że z pracowników robi się niewolników przez takich jak wy. Niebawem wszyscy pracodawcy będą dawać umowę zlecenie z groszami, bo po co mu stali pracownicy jak mogą być tacy co dopiero "zaczynają", o pracy marzeń można zapomnieć- zwłaszcza w tym mieście.

Jak was nie stać na nic więcej i tak nisko się cenicie to pracujcie dalej. Zresztą jak wy sie cenicie tak inni was cenią. Wiec nie potrzeba dawać wam więcej.

Gość_Gosc j
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

no taaak, najłatwiej siedziec na garnuszku u rodziców i się ''cenić'', nie? śmieszny jesteś i życia nie znasz

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 257

Odp.: Netia - praca

Nic nie rozumiecie, szkoda już słów na waszą głupotę. Nigdy w Polsce nie będzie dobrze, bo ta lewacka, socjalistyczna ideologia jest za głęboko zagnieżdżona w tych waszych mózgach. Większość społeczeństwa to idioci, nie rozumieją mechanizmów gospodarczych, łykają wszystko co serwuje tv, dlatego tak łatwo nimi manipulować. Gość 14:50 zajmij się może sadzeniem porzeczek, bo o pewnych sprawach nie masz zielonego pojęcia, a ludzie czytają te twoje głupoty.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Możesz napisać co jest głupotą i co jest nieprawdą? Umowa zlecenie jest taka wspaniała? Te grosze także? Dlaczego wiec ci na stołkach, w urzędach, szkołach, nie mają umów zlecenie i np. 4-5 zł an godzinę?

A ty klaunie z niewidocznego postu- tak się składa, że mam pracę. Ty ludzi nie znasz i gadasz o nich głupoty, a bronisz reszty bo zapewne sam niewolnikiem jesteś. Zarabiasz marne grosze i cwaniakujesz, bo pieniążki masz. I udajesz, ze jesteś szczęśliwy.

Gość_gosc j
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

praca dla desperatów po odliczeniu dojazdu na ulice Samsonowicza policzcie ile zostaje pracownikowi z najniższym progiem .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
    • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 260

hey witam wszystkich miło mi czytać wasze posty ja już pracuje 3 miesiąc jestem bardzo zadowolona z mojej pracy i pensji na warunki ostrowieckie i życzę każdemu aby mógł mieć możliwość pracy w tak miłym zespole jak w naszej firmie i mam nadzieje ze się wkrótce poznamy i zaczniemy prace tym bardzie ze każdy ma szanse jeśli tylko ma chęci trzymam za was kciuki

Gość_Agata
      Zgłoś
      Odpowiedz

zadanie od kierownictwa ocieplić wizerunek Netii coraz mniej chętnych a ci co pracują brak u nich entuzjazmu i jakoś z uśmiechem na twarzy i z pełna radością opuszczają to niby tak wspaniałe miejsce .

Gość
        Zgłoś
        Odpowiedz

Jakie u was są kampanie z tego co widzę najpopularniejsze HBO ale jaki jeszcze są ?? Podobno infolinia jest prawda?

Gość
          Zgłoś
          Odpowiedz

to jak co tam sprzedajecie przedluza ktos umowy nie pytam ile zarabiacie tylko ile jest zespolow i co sie sprzedaje

Gość
            Zgłoś
            Odpowiedz

telefon , internet mobilny , tv i kinoteka . pracuje ponad 100 osób i uwierzcie mi ze nikt nie wychodzi ze spuszczoną głową bo jeszcze każdy po pracy siedzi przed budynkiem dyskutuje i śmieje się . Jeśli chodzi o atmosferę to jest ona na bardzo wysokim poziomie a co do zarobków to za 6h dziennie to nawet dla tej najniższej warto tam chodzić , ale aby w miesiącu nie przekroczyć pierwszego progu to trzeba być debilem nie obrażając nikogo oczywiście ;)

Gość_KamiloseQ
              Zgłoś
              Odpowiedz

Byłem, zobaczyłem, szału nie ma:P I przestańcie wciskać kit z tymi wysokimi zarobkami. Atmosfera fajna, ale płaca pozostawia wiele do życzenia. Jak ktoś nie przekroczy najniższego progu to zarobi 520 zł ( jak nie jest ubezpieczony) a jak jest to 300 parę zł za 143 przepracowanych godzin w mc. To już w Mc' Donald's na pół etatu zarobisz ponad 600 zł i pracujesz 80 godz w mc. Owszem, jedną umowę dziennie da się spokojnie podpisać, ale np. jak ktoś już tu wspomniał L30 liczy się jak pół umowy, a hbo go ostatnio słabo schodzi, bo wakacje. Ludzie fajni, ale jedyne co się tam opłaca to staż:P

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz
              • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 266

ok zgodze się że HBO grupa nie narzeka bo ma liczoną cała usługe a progi te same, a umowy wchodza od razu, a na telefonie to nie dość że najtańszy telefon jest liczony jako połówka to jeszcze mamy te same progi co HBO , czyli my na dobrą sprawe jeśli sprzedamy same LT30 to żeby mieć drugi próg nie wystarczy nam 10 umow tylko np 20. Więc nie jest tak łatwo przy sprzedaży telefonu zwłaszcza że głownie schodza LT30

Gość_no_more
                Zgłoś
                Odpowiedz

no tak ja pracuje od czerwca, i mma juz 3 prog czyli stawke 9zl a mamy 17 lipiec takze mysle ze smialo dobije do 11 zl a moze nawet do 14nastu ;D

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz
                • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 268

ale wy tylko sprzedajecie nowe rzeczy czy tez przedluzacie bo jak przedluzacie to przeciez banal podpisac pare umow dziennie

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

nie tylko sprzedajemy dodatkowe usługi . ludzie nie chcą mieć wyższych rachunków tak więc jest dość ciężko.

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

Witam, jestem na tym forum gościnnie postanowiłam zajżeć jak tylko usłyszałam o nowej siedzibie w Ostrowcu, pracuje w tej firmie już od roku i naprawdę można tu zarobić dobre pieniądze, wszystko jest zależne od naszych umiejętności, chęci i oczywiści od tego do jakich klientów dzwonimy...tak więc trochę wiary może bo narzekanie nie przyniesie wpływów na konto:)

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

Ciekawe dlaczego tam taka rotacja i dlaczego tyle czasu już oferta wisi i na siłę wysyłają z up skoro tam jest tak wspaniale?

To praca dla dorabiających a nie chcących założyć rodzinę i sie z tego utrzymać.

Chyba nie co miesiąc do końca życia każdy będzie podpisywał umowy z Netią prawda? Limit ludzi się w końcu skończy.

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

Zawsze będzie zapotrzebowanie na usługi internetowe i telewizyjne tak więc wszystko będzie się rozwijało będą powstawały nowe lepsze i bardziej korzystne oferty, rotacja jest dlatego bo nie każdy jest na tyle ambitny aby coś osiągnąć w tej branży, po za tym każdy wie na jaką pracę się zdecydował i na jakich warunkach więc takie narzekanie że to nie jest praca na stałe nic nie da, zarobki w wysokości 2500zł na rękę uważam że to nie jest zła pensja, albo ktoś się do tego nadaje albo nie..

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
1234 ... 1213151718 ... 37383940
Przejdź do strony nr
42 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
- Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Losowa firma:
Rafal Ciba Remonty i wykonczenia
Branża: Budowlane usługi
Dodaj firmę