Ostrowiec Świętokrzyski - Widok na fragment miasta

Ostrowiec Świętokrzyski www.ostrowiecnr1.pl

Szukaj
Właściciel portalu

- Reklama -

Logowanie

- Reklama -
- Reklama -
- Reklama -
Zaloguj się, aby zbaczyć, kto jest teraz on-line.
Aktualna sonda
Czy uważasz, że dobrze zagłosowałeś w kwietniu wybiarając obecnie rządzących?
Aby skorzystać
z mailingu, wpisz...
Korzystając z Portalu zgadzasz się na postanowienia Regulaminu.

Netia - praca

Ilość postów: 704 | Odsłon: 90883 | Najnowszy post | Post rozpoczynający
              • Odp.: Netia - praca

nawet brutto przy najwyższym progu sprzedażny w umowie nie mam kwoty 4000 zł a oto stawki prowizyjne

0-9 umów 5zł

10-19 umów 7zł

20-24 umów 9 zł

25-29 umów 11 zł

30-30 umów 14 zł

40-49 umów 17 zł

50-59 umów 20 zł

> 60 umów 22 zł

max liczba godzin w miesiącu jakie możemy przepracować to 143 godzin .oczywiście podane kwoty są to kwoty brutto wiec skąd te sławetne 4000 zł ? nas na szkoleniach uczą jak oszukiwać i okłamywać klientów oni to samo robią z opinia publiczna prawda?

Gość
                Zgłoś
                Odpowiedz

Sprzedasz to HBO, gościowi aktywują i może bez żadnych konsekwencji zrezygnować w ciągu 10 dni od podpisania poza przedsiębiorstwem, a 20 dni od wysłania potwierdzenia, a Wam umówka wpadnie:)

Mam pytanie. Czy tylko HBO oferujecie, czy może inne usługi? Obecnie wychodzi TV Streaming z ciekawą ofertą, ale trzeba mieć odpowiednią prędkość neta. Czy tylko oferujecie dla RES czy dla SOHO/SME również?

Gość
                  Zgłoś
                  Odpowiedz

z tego co wiem to wiekszosc robi ten prog za 14 zl wiec to i tak niezle ja pracuje w supermarkecie zwalniam sie i ide tam skoro prezydent tam bywa to musi byc ok

Gość
                    Zgłoś
                    Odpowiedz

siadłam dziś na forum Netii z Warszawy i nasza Julita mimo iż lansuje się na gwiazdę ma straszną opinię .

Gość
                      Zgłoś
                      Odpowiedz

jaki adres tego forum?

Gość
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

w warszawie narzekac mozemy na bazy.

wy tez, ale na tym powinny skonczyc sie wasze zale, bo kto by wam dal prace nawet za te 1200zlotych? Umowa o prace? wraz ze stazem w firmie na pewno, praca nie jest stabilna, firmma nei chce sie na was zawiesc to nie daj takowej umowy.

Julita? Julita wyjechala do ostrowca, wlasnie dlatego ze jest najbardziej ogarmnieta koordynatorka, a gniadkowi byl ktos taki potrzebny, w ogole skad macie takie smieszne informacje o julicie? chyba to sobie juz sami wymyslacie.,

Za dobrze wam jest, zaczynacie dziwaczec i szukac na siebie hakow.

cieszcie sie ze cos sie kreci, praca nie jest calym waszym zycie, nie trzeba tego taj przezywac, dodartkowo pewnie ucieszy was fakt, ze Julita,czy inny koordynator czy kierownik to forum przegladajam i na pewno jest jej milo czytajac cos takiego od swoich podwladnych. pozdrawiam - warszawa.

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

To co że przegląda? Jeśli byłoby wszystko ok to i wpisy byłyby inne. Każdy ma taką opinię na jaką zasługuje.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 297

Odp.: Netia - praca

jak wam sie podobała wczorajsza impreza Netii?

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz
                        • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 299

wystarczy trochę poczytać na temat pracy w Netii jako telemarketer a na pewno znajdziesz trochę informacji na temat Julity i Kamili .

Gość
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

Człowieku nie zwalniaj się z marketu! Jak masz umowę o pracę to się jej trzymaj! Nikt Ci nie zagwarantuje, że będziesz co miesiąc wyrabiać 14 zł brutto. Jeszcze na umowę zlecenie!

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                      • Post nadrzędny dla poniższego tego posta o numerze 298

jak tam impreza wczorajsza? jakie wrażenia?

MarcinOstr
                        Zgłoś
                        Odpowiedz

a do której trwała imprezka?

Gość_Edyta
                          Zgłoś
                          Odpowiedz

ja byłem w domu po 2

MarcinOstr
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
                          • Post nadrzędny dla poniższego posta o numerze 303

co by nie być gołosłownym macie mały cytat z jednego z forum o pracy w Neti w Warszawie

Ja też odradzam wszystkim pracę w Neti na taśmowej w Warszawie. Jak przyszłam pierwszego dnia do pracy to myślałam, że tylko ja jestem tam nowa, a okazało się że inni niewiele więcej tam tam pracują. Jeszcze w takim bagnie to nie pracowałam. Tam jest taki przemiał pracowników że jedni w chodzą a drudzy wychodzą. Poziom szkolenia to żenada. Na szkolenie mówią nam jak mamy rozmawiać z klientami, najpierw mamy mówić cechę a potem wyobrażenie tej cechy żeby lepiej zachęcić klienta do sprzedaży. Jestem ciekawa jak by taki szkoleniowiec usiadł na słuchawce i sam zaczął sprzedawać czy coś by sprzedał-pewnie nic. Konsultant tam jest traktowany jak zwykły czarnuch. Widziałam jak jedna kordynatorka chyba Julita się nazywa kazała swoim pracownikom przyczapiać tabliczkę z napisem przerwa jak chcą iść na przerwę. Tam traktują pracowników jak dzieci z przedszkola i pensje też są takie same. Tam większość w pierwszym miesiącu zarobi z 800 zł brutto. Podobno też twoje umowy które zawarłąś z klientem, mogą gdzieś zaginąć. W tej firmie to wszystko jest możliwe-tak mi powiedziała jedna z dziewczyn. Dlatego call center netii na taśmowej omijajcie szerokim łukiem.

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

Mnie koleś na siłę chciał wcisnąć to HBO, próbował jak mógł jednak nie ze mną te numery. Wymiękł gdy stwierdziłem, że w ogóle nie oglądam filmów bo dla mnie to zwyczajna strata czasu ;)

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

No impreza konkret wczoraj byla, tance do 2 dawno sie tak dobrze nie bawilem ;D Obysmy mieli dobre wyniki i czesciej takie imprezy byly organizowane ;D

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

no właśnie będą wyniki będzie impreza . a pensja głodowa i o umowie o pracę zapomnijcie cieszycie się z tej imprezy jam małe dziecko z cukierka .

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz

gdzie bylą ta impreza?

Gość
                            Zgłoś
                            Odpowiedz
    1234 ... 1415171920 ... 37383940
    Przejdź do strony nr
    42 posty w tym wątku zostały wyłączone z wyświetlania ze względu na sprzeczność z Zasadami Forum lub czasowo. Możesz wyświetlić wątek wraz z tymi postami.

- Reklama -
    - Ogłoszenie społeczne -

- Reklama -

- Reklama -
    - Reklama -
    - Reklama -